Lekolar söker tre Product Support inom Education & Play

Lekolar söker tre Product Support inom Education & Play

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva och engagerade kolleger.

Är du en person som ser det goda samarbetet i teamet som en framgångsfaktor och att arbeta tillsammans är just en av dina absoluta styrkor? Tycker du om att ha många kontaktytor och har en bra kommunikativ förmåga? Tycker du om när vardagen är föränderlig och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar? Är du noggrann och serviceinriktad? Är du bra på att ta egna initiativ och hålla många bollar i luften?

Svarar du ja på dessa frågor och är intresserad av att jobba med oss på Lekolar så ser vi gärna att du skickar in en ansökan till oss. Vi söker nu tre produktsupport till våra team med olika spetskompetens inom bla teknik och kreativt skapande.

Att jobba som Product Support på Lekolar innebär att i produktutvecklingsprocessen operativt stödja och administrera både nya och befintliga produkter. Du arbetar i ett team tillsammans med Produktchef och andra funktioner inom Lekolar i hela Norden. I arbetet finns även en marknadsföringsdel där man deltar i framtagningen av kataloger och annat marknadsföringsmaterial samt information på webben.

Det är väldigt bra att ha omkring 3-5 års erfarenhet av likande arbete och/eller erfarenhet av arbete i projektform. Du ska kunna arbeta med Officepaketet samt kunna kommunicera i engelska både i tal och skrift. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket då en del är korrekturläsning.

Vi ser fram emot just din ansökan!
Mer info
Område Osby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lekolar.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (18 dagar kvar)