Lekolar söker Anbudsspecialist/projektledare

Lekolar söker Anbudsspecialist/projektledare

Vi erbjuder en roll där du får stora möjligheter att vara med och påverka vår fortsatta framgång!

Rollen som anbudsspecialist är en viktig del av Lekolars försäljningsprocess, då övervägande del av vår försäljning sker via offentliga upphandlingar. Du ansvarar för, och projektleder, hela anbudsprocessen i nära samarbete med affärsägare och andra intressenter.

Ansvarsområde
Lekolar är en av marknadsledarna inom pedagogiska miljöer för skola och förskola och har ramavtal med nästan alla kommuner i Sverige.

Anbudsavdelningen har en central roll i att realisera och förvalta nya och befintliga affärsmöjligheter genom att ansvara för, och projektleda, anbudsprocessen. I arbetet kommer du att ha många kontaktytor både internt och externt och du kommer att vara delaktig i Lekolars affärs-, produkt- och prissättningsprocesser.

Arbetet kommer att vara både självständigt och i projektform, där du som anbudsspecialist till stor del kan styra och driva ditt arbete. I avdelningen kommer du att få ett bra stöd från kolleger som uppskattar ett prestigelöst, trevligt och glatt samarbete.

Du kommer att arbeta nära Lekolars affärsägare och andra kollegor inom bolaget. Du ansvarar för, och arbetar med, att utforma anbud där du tillsammans med övriga projektdeltagare på bästa sätt bemöter de förfrågningar som kommer in. Du agerar projektledare och ansvarar för anbudsprocessen från start till mål.

Din profil
Vi fäster stort värde vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är noggrann, innehar affärssinne och är initiativrik. Då du kommer att ha många kontaktytor inom och utanför organisationen ser vi att du har lätt för samarbete, att knyta kontakter och trivs i interaktion med andra. Det är viktigt att du passar bra in i vårt team, med en lösningsfokuserad inställning och vill vara med och bidra till att ta fram affärsmässiga och konkurrenskraftiga anbud.

Vi värdesätter dig som arbetar resultatinriktat och sätter affären och kunden i fokus.

Som person är du administrativt lagd och har ett systematiskt sätt att arbeta, du har ett öga för detaljer och är inte rädd att påvisa avvikelser. Du är uthållig och har ett driv av att ta fram och analysera fakta och genomföra projekt. Du är proaktiv och van att arbeta med flera anbud samtidigt, ibland med korta deadlines.

Du är kommunikativ, kan formulera dig väl i tal och skrift och har förmåga att författa attraktiva och säljande anbudstexter.

Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av liknande roller inom anbudsarbete/upphandling, gärna med erfarenhet från offentlig upphandling och av att driva anbuds/upphandlingsarbete i projektform. Troligen har du en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Du kommer att erbjudas ett arbete där du får tillfälle att utvecklas och utmanas med meningsfulla uppdrag. Som anbudsspecialist erbjuds du ett omväxlande och spännande arbete i högt tempo. Trivs du i en dynamisk miljö där du har stora möjligheter att vara med och sätta inriktningen framåt så kan detta vara en möjlighet för dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringsort är Osby, med möjlighet att jobba hemifrån och på vårt kontor i Malmö.

Du rapporterar till chefen för anbud och säljsupport, Annika Eriksson.
Om du är intresserad av tjänsten skicka snarast, men senast, den 21 augusti din ansökan till job@lekolar.com, vi rekryterar löpande. Märk din ansökan med "Anbudsspecialist".
Har du frågor är du välkommen att kontakta Annika Eriksson på mail to: annika.eriksson@lekolar.se.
Mer info
Område Osby
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lekolar.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lekolar vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar. Vi vill tänka annorlunda och vi har ambitionen att få varje unge att blomma. Vi erbjuder mer än 20 000 produkter där var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav som våra kunder ställer. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och hos oss jobbar ca 300 dedikerade och värdefulla medarbetare. Vill du bli en av oss?