IT-arkitekt

IT-arkitekt

Är du intresserad av att arbeta i ett värde- och entreprenörsdrivet bolag där god samarbetsförmåga, högt i tak och ständigt lärande präglar en stor del av vardagen? Vill du vara delaktig i strategiskt viktiga projekt? Kan du tänka dig att vara en del av ett team där du tillsammans med dina kollegor skapar skillnad för våra barns framtid? Då är du kanske vår nya IT-arkitekt.

Ansvarsområde
Som IT arkitekt arbetar du med att lyfta affärsvärdet mot slutkund.

Rollen är nordisk och du bär ansvaret för att framtidssäkra, implementera nya och förvalta våra befintliga applikationer, digitala tjänster och processer tillsammans med övriga kollegor och IT-leverantörer.

Ditt ansvarsområde är centrerat till huvudprocessen Lead/Order till leverans och du kommer att ha ett stort fokus på utveckling av säljstödet. Ett specialistområde som kommer att bli ditt är att agera koordinator mellan in house EDI-utvecklare, WAN-partners och EDI-ansvariga kund- och leverantörskontakter i verksamheten.

Din profil
Lekolars digitala förändringsresa sker med rasande fart och för att nå framgång krävs det att vi har en tydlig strategi, ett starkt engagemang men det viktigaste av allt är att vi samarbetar och kommunicerar på ett effektivt sätt. Därför söker vi dig som har ett stort intresse och några års erfarenheter av digitala förändringsprojekt samt verksamhetsnära IT-leveranser.

Erfarenhet inom process och/eller systemutveckling samt att du arbetat inom B2B är meriterande.

Du bör ha någon form av högskoleutbildning inom systemvetenskap eller annan passande utbildning med inriktning på data och du bör ha bred erfarenhet av Microsofts produkter och då gärna MS Dynamics 365 och/eller MS Dynamics 2012 som utgör en stor del vår nuvarande ERP plattform.

Att du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska är en förutsättning, både i tal och i skrift.

Som person tror vi att du;
  • är handlingskraftig, ser vad som behövs göras och får det gjort
  • är ansvarstagande och ser till helheten
  • har en grundläggande positiv inställning

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningen är tillsvidare, heltid (40h/v) med placeringsort i Osby.
Du rapporterar till CIO, Katarina Fernebrand.

Sänd din ansökan till job@lekolar.com med rubriken "IT-arkitekt", senast 2021-02-14. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Fernebrand på katarina.fernebrand@lekolar.com
Mer info
Område Osby
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (24 dagar kvar)