Reparatör/mekaniker

Reparatör/mekaniker

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos oss kommer du ha en varierande vardag där du ansvarar för renovering och reparationer av komponenter till industrin. Det är både akuta och inplanerade jobb vilket gör att ingen dag är den andra lik.

Viss kundkontakt förekommer också i ditt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker denna tjänst har en bred erfarenhet inom det mekaniska och goda kunskaper av hydraulik. Du behärskar manuell fräsning och svarvning samt känner dig hemma i en verkstad.
Du är van vid att utföra service- reparationer och har ett stort tekniskt intresse.

Information och kontakt

Tjänsten är en hyrrekrytering de första sex månaderna via Wikan Personal, som sedan förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Industriservice.

Arbetstiden är dagtid.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 31/5.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Andreas Håkansson på 044 - 590 65 07.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Håkansson
Telefon 044-590 65 07
Område Osby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Industriservice i Osby AB tillhandahåller komponenter för maskinunderhåll samt har en välutrustad serviceverkstad. I verkstaden utför vi maskinbearbetning, renoverar elmotorer, arbetsspindlar samt hydraulcylindrar.

Nu söker vi en servicetekniker med goda kunskaper inom hydraulik till vår verkstad i Osby för långsiktig anställning!

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.