Kvalitet- och produktionssamordnare

Kvalitet- och produktionssamordnare

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kvalitet- och produktionssamordnare ansvarar du för HNP s kvalitets- och miljöledningsarbete. Du leder, utvecklar och följer upp företagets kvalitet- och miljöarbete (ledningssystem) samt följer upp våra mål. I rollen är du vår huvudperson när det gäller interna och externa revisioner. I kombination med kvalitet- och miljöarbetet kommer du att ha en övergripande roll i produktionsledningen där du är länken mellan ledningen och våra produktionsledare. Du finns tillgänglig i produktionen och har en övergripande samordningsroll där du regelbundet stämmer av materialbeskaffenhet och arbetar med att avhjälpa och förebygga produktionsproblem och störningar.

Genom ditt arbete med kvalitet, miljö och produktion driver du ständiga förbättringar i hela organisationen, utvecklar och implementerar rutiner och dokument. Som kvalitet- och produktionssamordnare håller du regelbundet i information på våra möten, är delaktig i avvikelsehanteringen, du gör leverantörsutvärderingar och hanterar tillsammans med dina kollegor våra reklamationer. Du rapporterar till vår ledning.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att leda och driva kvalitet- och miljöarbetet i ett tillverkande företag samt har erfarenhet av ISO. Du har även några års erfarenhet av arbete i en produktion där du skapat dig en förståelse för produktionsflödet. Som kvalitet- och produktionssamordnare har du ett tekniskt maskinintresse och vi ser det positivt om du har arbetat med stål, plåt och toleranser. Är du utbildad inom kvalité och produktion är det meriterande.

Din personlighet är mycket viktig för oss! Du är jordnära, saklig och ifrågasättande. Vidare är du strukturerad, noggrann och har sinne för att se såväl detaljer som helheten. Du är prestigelös och har lätt för att bemöta och samarbeta med olika typer av människor och har en vilja att arbeta brett och "hugga i" där det behövs. Du har ett kundorienterat synsätt och trivs i rollen som ledare. Vidare tror vi att du är en lagspelare som uppskattar att arbeta såväl strategiskt som operativt och du är trygg med att fatta beslut samt genomföra dem.

Du har goda kunskaper i Officepaketet samt av affärssystem. I arbetet kommer du ha många kontakter såväl internt, som externt så du måste kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Information och kontakt

Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal. Det innebär att du är anställd via Wikan under de första sex månaderna, med målsättningen att tjänsten därefter övergår i en tillsvidareanställning hos HNP. Tillsättning sker snarast, enligt överenskommelse.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är den 11 mars. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sara Kvist
Telefon 044-590 65 12
Område Osby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HNP Steel Service Center AB är ett privatägt och fristående stålservicecenter som grundades av Heinz Nilsson 1982. Vår affärsidé är att som SSC bedriva produktion och försäljning av stål i på marknaden förekommande kvalitéer och dimensioner till verkstadsindustrin i Sverige och Norden. HNP är ett flexibelt företag med en maskinpark som spänner över ett brett register och med en hög produktionskapacitet. Vi är totalt ett 50 tal medarbetare fördelat på produktion, försäljning och administration. Företaget är certifierat enligt ISO-9001 och 14000.

Vi söker nu en kvalitet- och produktionssamordnare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.