Teknisk säljare till Alcon Högtryckstvättar AB, Orust

Teknisk säljare till Alcon Högtryckstvättar AB, Orust

I samband med förvärvet 2019 har Alcon, tillsammans med sin nya ägare, startat en mycket spännande utvecklingsresa. Vill du vara en del av den resan? I din roll som teknisk säljare får du mycket goda möjligheter att bidra till framgångarna framöver!

Om tjänsten

Som teknisk säljare/innesäljare kommer du arbeta nära våra kunder, direkt med slutkund eller via återförsäljare. Du kommer fokusera på att bygga långa och goda kundrelationer och ta fram kundunika lösningar anpassat till det behov kunden beskriver. Du arbetat främst på kontoret med kundkontakt via telefon eller mail. Visst resande ut till kund (större projekt) förekommer. Kunderna är främst återförsäljare av totallösningar inom fordonstvätt, runt om i Sverige. Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Hjälpa kunden genom behovsanalysen (oftast via telefon) sedan föreslå och offerera rätt teknisk lösning. Mycket kontakt och stöttning mot ÅF men även offertarbete mot slutkund förekommer.
  • Skapa goda relationer med slutkund och ÅF, via telefon och mail.
  • Support, stötta befintliga kunder vid tekniska problem, fungera som first linesupport.
  • Proaktiv merförsäljning mot befintliga kunder
  • Tätt samarbete med produktion och produktchef
Vi söker dig som

Vi söker dig som älskar mycket kundkontakt, teknisk problemlösning och som drivs av att leverera kundservice i världsklass. För att passa för rollen och i bolaget så behöver du vara prestigelös, konsultativ och väldigt serviceminded. För oss är kunden alltid i fokus. Du behöver även vara en prestigelös lagspelare, med ett stort tekniskt intresse.

Vi erbjuder dig anställning i ett bolag där du kommer få stora möjligheter att få vara med och bidra och påverka. Alcon är en liten organisation, där alla jobbar nära varandra, det är öppna dörrar och en ganska informell struktur i det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att vara flexibla och snabba till beslut. Allt för att möta en marknad i ständig förändring. Trivs du på en arbetsplats med högt tempo, stort affärsfokus och nära till skratt, då kan du vara vår nästa kollega! Placering är på bolagets kontor i Svanesund.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Alcon AB med Jerrie och har du frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Dahlberg på 0763-17 07 41. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 24 februari.
Mer info
Område Orust
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alcon Högtryckstvättar AB är ett framgångsrikt familjeföretag, grundat 1972, och beläget på Orust. Företaget har vuxit successivt och drivs sedan 1985 som ett familjeföretag med tio anställda. 2019 köptes bolaget av PamTot Holding AB och Idag omsätter bolaget ca 35 miljoner med god lönsamhet. Ända sedan starten har vi på Alcon haft samma filosofi. Vi står för produkter av hög kvalitet, personlig service och snabba leveranser. Här har vår trogna och mycket kompetenta personal en nyckelroll. Tillsammans finns närmare 200 års branscherfarenhet, som vi använder till att hjälpa våra kunder med rätt lösningar. Alcon erbjuder såväl färdiga produkter som specialbyggda lösningar, anpassade efter kundernas önskemål. Efter många år i branschen känner vi igen hög kvalitet när vi ser den. Därför arbetar vi bara med varumärken som vi vet håller vad de lovar.