Ekonomichef till Nodava

Ekonomichef till Nodava

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomichef hos oss har du en strategisk roll där du leder och fördelar arbetet inom vår ekonomiavdelning. Ekonomiavdelningen är indelad i ekonomi samt administration och kundservice och består idag av 7 kompetenta medarbetare.

I din roll har du det övergripande ansvaret för allt ekonomiarbete inom Nodava och dess ägarbolag och agerar som vår ekonomiska expert. Du ansvarar för att följa upp och styra det operativa ekonomiska arbetet samt förvalta och utveckla våra huvudprocesser och aktivt bidra till bolagets strategiska och övergripande mål. I rollen ingår även att utveckla rutiner och processer för ett effektivt arbete tillsammans. Ditt arbete kommer att präglas av både strategiska och operativa inslag och vi tror att du precis som vi har inställningen att framgångsrika verksamheter bygger på delaktighet och goda relationer.

Som ekonomichef rapporterar du till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Din profil

Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller annan akademisk utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. För att passa både i rollen som ekonomichef och hos oss på Nodava, är det viktigt att du är driven och självständig samt att du är anpassningsbar och flexibel. Du har tidigare haft ansvaret för en ekonomifunktion i ett företag, gärna av motsvarande storlek. Vidare är du intresserad av och van att driva förändringar och förbättringar. Du har förmågan arbeta strategiskt och verksamhetsinriktat samt har en vilja och ett intresse av att bidra aktivt i en ledningsgrupp. Du har en god förståelse för redovisning, rapportering och finansiering, samt erfarenhet av verksamhetsstyrning.

För att vi alla ska trivas med varandra är det viktigt att du är en engagerad person som gillar att arbeta verksamhetsnära och utvecklingsorienterat. Vi tror att du är entusiasmerande, drivande och att du trivs med att arbeta med helheten samt att du är van vid förändring. Du är analytisk, utåtriktad och kommunikativ och som ledare är du ett gott föredöme, visar omtanke och är bra på att inspirera och motivera dina medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 21 april 2019. För ytterligare information om Nodava besök gärna www.nodava.se
Mer info
Kontaktperson Marit Sandgren
Telefon 0733-512729
Område Orsa
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nodava AB (Norra Dalarna Vatten & Avfall), är ett kommunalt bolag som bildades 1 juli 2010 gemensamt av Mora, Orsa och Älvdalens kommuner. Inom denna region bor ca 35,000 invånare och här finns över 1,000 företag som tillsammans med ett stort antal fritidshus och turister som året runt ska förses med dricksvatten. Dessutom ska avfallsprodukterna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Nodavas vision är att arbeta för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling, genom att bedriva vatten- och avfallstjänster som värnar om miljön samtidigt som de möter våra kunders efterfrågan på bästa möjliga sätt.

Vi på Nodava jobbar efter att ständigt förbättra våra tjänster mot allmänheten, detta kräver nya medarbetare och ny kompetens. Då vår nuvarande ekonomichef kommer att gå i pension under nästa år söker vi nu hennes ersättare.

Här på Nodava är vi en blandning av olika arbetsgrupper, kommuner och människor men vårt mål är att vi gör det tillsammans och att alla är lika viktiga för att driva Nodava framåt och skapa lösningar att vara stolta över! Vill du bli en del av Nodava och vara med och bidra till att leverera livsviktiga samhällstjänster? Då ser vi fram emot din ansökan!