Teknisk maskinmontör till Marab

Teknisk maskinmontör till Marab

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du främst att ansvara för den mekaniska monteringen och installationen i vår verkstad men även ute hos kund. Arbetet förutsätter att du har god mekanisk förståelse och att du kan läsa och förstå ritningar och känner dig trygg i det. Hos oss är du med i hela kedjan från offert till färdig robotcell. I din roll kommer du även ges möjlighet att ta ett samordnaransvar och vara med och driva och planera våra projekt och resurser.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en varierad och serviceorienterad miljö med ett tekniskt fokus och som vill utvecklas i ett expansivt och teknikledande företag. Hos oss sker samarbete genom hela kedjan och vi kan erbjuda ett flexibelt arbete i nya fina lokaler.

Vi tror att du som söker har flerårig erfarenhet från verkstadsarbete eller som servicetekniker. Har du erfarenhet av skärande bearbetning eller svets och plåtbearbetning ser vi det som meriterande. Även erfarenhet av pneumatik, hydraulik och el är ett plus.

Som person är du noggrann och strukturerad och tycker om att arbeta i en flexibel och varierad miljö. Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp med allt vad det innebär i form av höga krav på ansvarskänsla, handlingskraft och initiativrikedom. Du är utåtriktad, lösningsfokuserad och vill alltid ge våra kunder bästa möjliga service. Tjänsten är förenad med resor då installationer av robotceller sker över hela Sverige. Arbetet kräver B-körkort, C-körkort är meriterande.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast senast den 17 februari 2019. För ytterligare information om Marab besök gärna www.marab.nu
Mer info
Område Orsa
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

MARAB är en av Sveriges främsta tillverkare av robotceller till industrin. Vi har allt från standardlösningar inom maskinbetjäning till helt kundanpassade lösningar. Vi tar alltid ett helhetskoncept med allt från idé till färdig lösning; konstruktion, montering, installation och programmering. Anläggningarna monteras först upp i den egna verkstaden för provkörning innan de installeras och körs igång hos kund. MARAB grundades 1999 och är idag 10 anställda med ett brett spektra av kompetenser med mångårig erfarenhet.

Vi behöver nu utöka och förstärka vårt team och söker nu en teknisk maskinmontör; ett jobb för dig som trivs i en varierad och serviceorienterad miljö med ett tekniskt fokus och som vill utvecklas i ett expansivt och teknikledande företag.