Unik möjlighet đŸ€©

Unik möjlighet đŸ€©

Är du ute efter ett arbete dĂ€r du kan ha kul pĂ„ jobbet och Ă€ven bli framgĂ„ngsrik? DĂ„ passar du in i vĂ„rt team! FörsĂ€ljning Ă€r ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingĂ„ i ett sammansvetsat team med oss dĂ€r vi stöttar och glĂ€ds Ă„t varandras framgĂ„ngar.

Vi söker nu personal inför vÄren och sommaren 2023! Vi kommer att ha lediga platser bÄde pÄ heltid och deltid och söker frÀmst personer som har möjlighet att jobba i minst 5 veckor eller mer!

Det vi erbjuder Dig Àr:
  • Grundlig utbildning
  • Feedback och stimulans
  • Goda möjligheter att avancera inom företaget, skrĂ€ddarsytt efter dina önskemĂ„l
Heltid 24 500 kr + provision pÄ allt du sÀljer.

Vi söker dig som ser saker frÄn den positiva sidan och har ett leende pÄ lÀpparna. Du Àr framÄt, nyfiken och gillar utmaningar.

Vi vill utbilda dig frÄn grunden dÀr du befinner dig idag och mot de mÄl du vill uppnÄ i din egen takt. Humor och envishet Àr ett stort plus.

Det viktigaste Àr att Du ser försÀljning som ett framtidsyrke dÀr Du vill utvecklas och göra karriÀr. Du fÄr verktygen av oss.

Vi ser gÀrna att ditt pass Àr uppdaterat, dÄ vi emellanÄt Äker till varmare platser för teamutbildningar!

Du har körkort & tillgÄng till egen bil.

Du kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av vÀrldens mest hÀlsosamma luftreningssystem. Man kan Àven skura golv, putsa fönster, kemtvÀtta helt utan kemikalier, mm. GÄ gÀrna in pÄ vÄr hemsida och lÀs mer.

Eftersom vi skrÀddarsyr dina kund besök fÄr du ett schema som Àr anpassat efter dina önskemÄl, som du kan med fördel kombinera med dina fritidsintressen, familj och vÀnner. DÄ besöken Àr förbokade kÀnner du dig alltid vÀlkommen dit du kommer.

Bifoga CV och ditt personliga brev i din ansökan!

Ansökningarna bearbetas löpande och för den som Àr tillgÀnglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgÄende. VÀlkommen med din din ansökan redan idag!

Produkten
VÀrldshÀlsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer Àn en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften Àr mer förorenad Àn utomhusluften (5 till 100 gÄnger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hÀlsorisk - det Àr rankat pÄ 5:e plats som en orsak till ohÀlsa i vÀrlden (WHO). 90% av vÄr tid spenderar vi inomhus.

Clear Sky Àr en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bÀsta garantier och Àr en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits pÄ marknaden i över 25 Är och sÀljs idag i 25 lÀnder över hela vÀrlden.

Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, anvÀndarvÀnlighet och funktion.

#workatclearsky
Mer info
OmrĂ„de Örnsköldsvik
Yrkesroll FörsÀljning
Typ av anstÀllning Heltid, TillsvidareanstÀlld
Hemsida https://www.clear-sky.se/
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi sÀljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vÀnder oss till bÄde privatpersoner och mot företag.

Med maskinen kan man med enbart vatten tvÀtta och rengöra sÄvÀl inomhusluften som de flesta ytor miljövÀnligt och helt utan kemikalier.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade bÄde i norra och södra Sverige.

Vi har fĂ„tt flera utmĂ€rkelser, bland annat av Dagens Industri som Ă„rets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som "Årets TillvĂ€xtföretag i VĂ€sternorrland 2010".