Servicetekniker Ventilation

Servicetekniker Ventilation

Som servicetekniker kommer du till största delen att arbeta självständigt med kvalificerade arbetsuppgifter ute på fältet. Uppdragen varierar inom service, före­byggande underhåll, installation, felsökning och framtagning av förbättrings­åtgärder.

Vi ser gärna att du har motivation till vidare utveckling inom kalkyl, energieffektivisering, framtagning av förbättringsförslag, projektering mm.

Tycker du om omväxlande arbetsuppgifter och är en driftig person som triggas av att lösa problem och utvecklas kommer du att finna spännande utmaningar hos oss.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbetsområdet eller en bakgrund inom el, styr & regler eller kyla för att söka tjänsten.

Är du teknikintresserad, har jobbat inom serviceyrket och är sugen på att skola om dig så kan detta vara ett jobb för dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Som en av oss kommer du arbeta i ett idérikt team som har lång erfarenhet inom branschen och för oss är långsiktighet och utveckling något vi trivs med.

Urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart du kan.
Mer info
Telefon 066018100
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ventilation & Kylservice är ett lokalt ägt företag som arbetar med service och förebyggande underhåll, installationer, projektering och CAD–ritning. Förutom ventilation, arbetar vi med kyla, avfuktning, storkök, fastighetstvätt, rör samt värmepumpar. Inom alla områden står säkerställande av driftsäkerhet och energieffektiva lösningar i fokus, för att ge kunden en god ekonomi.
Bland våra kunder finns byggföretag, fastighetsägare, industrier, kommuner, regioner, företag och privata kunder.