Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
25 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tryckluftcenter har sedan 2004 bedrivit verksamhet inom underhåll, reparation, service samt försäljning av Trycklufts och industrigaslösningar till kunder inom bla trä och verkstadsindustrin. Bolaget har sitt säte i Örnsköldsvik men bedriver verksamhet över hela Norrland.

 

Tryckluftcenter har sin största kundkrets i länen Västernorrland, Västerbotten, delar av Jämtland och Gävleborg. Förutom Örnsköldsvik befinner de sig i städerna Umeå, Skellefteå, Strömsund, Sollefteå, Kramfors, Härnösand, Sundsvall och Hudiksvall och utför uppdrag. De är återförsäljare och samarbetspartner för Atlas Copco Compressor AB samt Atlas Copco Power Technique AB, men är i övrigt ett märkesoberoende bolag som utför service på de flesta märken.

 

Tryckluftcenter expanderar och söker förstärkning till sitt team med en Servicetekniker. 

 

Om tjänsten 

I rollen som servicetekniker kommer du att träffa kunder i området Örnsköldsvik - Umeå för att serva vårt sortiment av tryckluftsapplikationer samt vårat komplement med Högtryckstvättar och handmaskiner till våra industrikunder. 

 

Dina arbetsuppgifter
  • Servicetekniker, både mot akuta och planerade åtgärder 
  • Hantera och planera förebyggande underhåll
  • Vara företagets ansikte utåt i område Örnsköldsvik - Umeå
  • Kundbesök både på befintliga men också på nya kunder
  • Prospektera nya kunder 
  • Skapa offerter

 

Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling. I denna tjänst utgår du från hemmet, körkort B är därför ett krav då du förfogar över din servicebuss. 

 

Din profil

Detta är den perfekta tjänsten för dig som har ett genuint intresse för teknik, service och människor. Din utbildning och erfarenhet är därför inriktad på el, elektronik, hydraulik, pneumatik & mekanik.

 

Som person är du affärsinriktad och serviceinriktad. Du trivs i kontakten med kunder och arbetar på ett affärsmässigt och ärligt sätt, både hos kunder, kollegor och leverantörer. Du är självgående i ditt arbete, har ett stort driv och engagemang och gillar mixen av att både få arbeta praktiskt blandad med en del administration.

 

Körkort B samt grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Vidare behärskar du det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

Anställningsomfattning

Heltid

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

 

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-03-04.  Välkommen med din ansök i form av CV och Personligt Brev redan idag. Du skickar in din ansökan via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christoffer Persson, VD Tryckluftcenter på 072-080 74 70. 

 

Observera att ansökningar via mail inte behandlas.

 

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också! 

 

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Tryckluftcenter i Norrland AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.