Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker en produktionsansvarig sektionschef till stor kund!

Ansök nu
Nu har du chans att jobba som vikarierande produktionsansvarig sektionschef i en ledande miljö- och återvinningsorganisation!

Information om uppdraget:

Vi söker en produktionsansvarig sektionschef för en vikarierande roll hos kund i Örnsköldsvik. Du får ansvaret att driva och utveckla verksamheten med stöd av dedikerade entreprenörer och kollegor som är redo att hjälpa dig med spännande och komplexa frågor. Vi tror att du är en kommunikativ problemlösare som tar tag i olika arbetsuppgifter för att driva verksamheten framåt.
Dina arbetsuppgifter inkluderar att hantera budget och uppnå resultat, bygga och underhålla interna och externa relationer samt ansvar för transport och behandling av material på anläggningen. Som produktionsansvarig sektionschef kommer ditt arbete att vara varierat och kräva flexibilitet. Du är en tydlig kommunikatör, självgående, ansvarstagande och har förmåga att prioritera. Din inriktning mot kundnöjdhet och verksamhetsutveckling gör att du trivs med att bygga interna och externa nätverk som du aktivt nyttjar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som;

*Tidigare arbetat inom avfalls- eller anläggningsbranschen samt kunskap inom miljölagstiftning och/eller kemikalier.
*Erfarenhet inom maskin- eller åkeriverksamhet samt B-körkort.
*Har god datorvana då en betydande del av arbetet innebär registrering och uppföljning i digitala verktyg.
Har ledarskapsförmåga
*Är tillgänglig och villig att arbeta stora delar av sommaren.

Övrig information:

*Start: Omgående.
*Anställning: Heltid.
*Arbetstider: 7-16.
*Placering: Örnsköldsvik.

Notera att det är ett vikariat på minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Som konsult hos oss på StudentConsulting får du fantastiska möjligheter att växa professionellt, bygga ett starkt nätverk och skapa värdefulla kontakter för din framtid. Vi erbjuder meningsfulla karriärmöjligheter, flexibilitet och spännande arbetsuppgifter i samarbete med framstående företag. Gör karriär med oss och ta nästa steg mot en framgångsrik framtid.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas innan tjänsten är tillsatt om vi går vidare till urvals- och intervjufasen.
Ta nästa steg i din karriär och bli en del av ett framstående företag inom återvinning och miljö. Ansök idag och hjälp oss att tillsammans skapa en hållbar framtid.

Kontakta Elin Eklund, elin.eklund@studentconsulting.com eller Alice Ådell, alice.adell@studentconsulting.com vid vidare frågor.

Sökord: Sektionschef, Produkt, Miljö, Produktionsansvarig

Sökord: Sektionschef, Produkt, Miljö, Produktionsansvarig
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare