Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kalkylator till BN Måleri & Golv

Ansök nu
BN Måleri & Golv vill fortsätta växa och söker en driven kalkylator som vill vara med på resan!

Information om uppdraget:

BN Måleri & Golv är ett familjeföretag som sedan starten 1976 har erbjudit Örnsköldsvik tjänster inom måleri, golvläggning och fastighetsförvaltning. De är stolta över deras yrkesskickliga medarbetare och den bredd av tjänster som de kan erbjuda deras kunder.

I din roll som kalkylator erbjuds du en vardag med fokus på att skapa förutsättningar för kvalitet och lönsamhet i olika fastighetsprojekt. Du har ansvar för kostnadsberäkningen av olika typer av projekt och har nära kontakt med både leverantörer och beställare där dina dagar kombineras av kontorsarbete och besök ute hos kund.

Placeringsort: Örnsköldsvik/Hybrid med förutsättning att kunna ta sig till kunderna som är runt Örnsköldsvik med omnejd.

Detta söker vi:

För att trivas hos oss i rollen som kalkylator är du måldriven, självgående och noggrann. Du drivs av utveckling och trivs med att ta dig an nya utmaningar där kreativitet och problemlösning är viktiga ingredienser. Du är en lagspelare som har en positiv inställning och bidrar med ett leende till både kunder och kollegor. Eftersom arbetet implicerar att bland annat räkna på olika projekt är det en förutsättning att du har grundläggande matematisk förmåga och ett intresse för ekonomi.

Krav:
* Fullgod gymnasieutbildning, med fördel mot ekonomi
* Goda språkkunskaper i svenska
* God datorvana
* B-körkort

.. meriterande är om du har en högre utbildning inom ekonomi eller/samt bakgrund inom branschen.

Uppdraget förväntas starta så snart vi har hittat rätt kandidat så vänta inte med att skicka in din ansökan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen!

Sökord: kalkylator, ekonomi, administratör

Sökord: kalkylator, ekonomi, administratör
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare