Hoppa till innehåll
Rexroth logotyp

Project Engineer Global Technical Sales Support

Jobbeskrivning

Är du en ingenjör som söker en ny utmaning? Vill du utvecklas tillsammans med ett av världens största och framgångsrikaste industriföretag? Då ska du söka jobbet som Technical Project Engineer hos Bosch Rexroth.

Som Project Engineer inom Global Technical Sales Support jobbar du med att stötta Hägglunds sälj- och serviceorganisation över hela världen med teknisk expertis gällande hydrauliska systemlösningar, projektledning, komponentval, m.m.

Rollen är både varierande och bred där du arbetar med att supporta den globala organisationen med utveckling, försäljning och projektering av tekniska lösningar till våra kundapplikationer inom Hägglunds.

Arbetet bedrivs i ett nära samarbete med säljorganisationen på lokal, regional och internationell nivå. Det innebär ett stort internationellt kontaktnät och ett visst resande.

Vi tillämpar flexibla arbetstider. Eftersom arbetet i stor utsträckning är självständigt, finns också möjlighet till distansarbete.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning inom till exempel hydraulik, maskin eller mekanik. Gärna med några års praktiskt erfarenhet, där hydraulik är särskilt meriterande.

Du behöver ha kunskaper i CAD. Vi använder BricsCAD och SolidWorks.

Du har teknisk förståelse och trivs med att arbeta självständigt med tekniska utmaningar, samt förmåga att analysera komplexa problem och hitta lösningar till dessa.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder ett intressant och utmanande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och bra anställningsvillkor. Det finns möjlighet att arbeta på distans delar av arbetstiden.

Ytterligare information

Om du är intresserad av tjänsten kontakta då Tomas Kallin, Chef Global Sales Support, på telefon 0660-871 92.

Vi behöver din ansökan senast den 19 mars 2023.

Mer information om Hägglunds produkter och drivsystem finns på: www.hagglunds.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 maj 2023 (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och service under varumärket Hägglunds. Företaget har en global försäljnings- och servicebas. Kunderna finns inom bland annat återvinnings-, gruv-, socker-, plast- och oljeindustrin. Den gemensamma nämnaren är företag som efterfrågar det bästa av det bästa. Bosch Rexroth i Mellansel sysselsätter cirka 400 personer, och globalt arbetar ytterligare 250 medarbetare inom Hägglunds sälj- och serviceorganisation. Företaget ingår i Boschkoncernen med totalt 450 000 medarbetare.

Liknande jobb