Hoppa till innehåll

Distriktsansvarig säljare DVH
Sundsvall / Örnsköldsvik / Hudiksvall 

Orkla Care Sverige är en ledande leverantör av kosttillskott, hälsoprodukter, personliga hygienprodukter, munvård, sårvårdsprodukter och tvättmedel i Skandinavien. Några av de mest kända varumärkena är Grumme, Nutrilett, Jordan, Star Nutrition Salvequick, Family Fresh, Bliw, Active Care, Samarin, LdB,  Pharbio & L300. Produkterna säljs via dagligvaruhandeln, hälsokostbutiker och apotek.

Vår nuvarande distriktsansvariga säljare skall övergå till annan verksamhet och därför söker vi nu en efterträdare. Är du driven, motiverad, gillar utveckling och nya utmaningar kan du vara vår nästa stjärna.

Vi erbjuder
Du kommer till ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken, där du med stor tilltro får driva ditt distrikt. Vår kultur präglas av vinnare, högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, trovärdig och inspirerande är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning.

Vi värdesätter våra medarbetare och vår kultur är central i vårt dagliga arbete, In Care We Care. Som distriktsansvarig säljare får du möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag och ett av Nordens största FMCG bolag.

Vad säger Tomas Dahlgren, regional försäljningschef norr, om Orkla Care?

"Orkla som företag bryr sig om sin personal. Mottot är att vi skall må bra för att det skall gå bra. Du får arbeta med välkända varumärken, med fokus på miljö & hållbarhet.

Att tillsammans med fina kollegor, försöka möta våra utmaningar i butik på ett annorlunda sätt, gör att vardagen aldrig blir tråkig."

Läs mer om vad Tomas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/orkla-care/sundsvall

Arbetsuppgifter
Som distriktsansvarig säljare kommer du ha ett självständigt och utvecklande jobb, där din primära uppgift är att hjälpa våra kunder/butiker samt Orkla Care Sverige att utveckla både försäljning och lönsamhet inom våra kategorier.

Du kommer dessutom att:

 • Ansvara för att goda affärsrelationer bibehålls och utvecklas genom att bland annat skapa och genomföra strategiska möten med butikerna
 • Med hjälp av butiksstatistik, Nielsen Data samt POS-data, utveckla och optimera kundernas försäljning och lönsamhet
 • Skapa god distribution dvs. täckning av våra produkter i butiken, category & space management är en viktig arbetsuppgift
 • Sälja in lokala och centrala kampanjer
 • Exponera kampanjvaror utanför ordinarie hylla och skylta upp aktuella Trade Marketing kampanjer
 • Genomföra kategoriprojekt och ombyggnationer av hyllor i butik
 • Ständigt utmana andra externt och internt för att utveckla distriktet & Orkla Care
 • Vara en sann ambassadör för Orkla Care Sverige

Din profil
Vi söker dig som:

 • Lever och brinner för försäljning
 • Är engagerad, lyhörd, ödmjuk och har rätt inställning
 • Är målmedveten, resultatinriktad och gillar att vinna
 • Matchar våra värdeord Modig, Trovärdig, Inspirerande

Vi söker i första hand efter rätt person, om du sedan har erfarenhet från en liknande roll, butiksledet, eller annan typ av försäljning är det meriterande.

Lämplig bostadsort är Sundsvall, Hudiksvall alt Örnsköldsvik med omnejd, men viktigast är att du är rätt person för denna roll samt att du har B-körkort. Det förekommer någon övernattning per vecka.

Kontakt och ansökan
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta Tomas Dahlgren, regional försäljningschef norr, tel. 070-639 80 89. Har du frågor angående rekryteringen, kontakta Jenny Fröjd, tel. 073-9628587.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Orkla 
Vi är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Vi har en stark närvaro i Sverige och mycket lokal produktion med anläggningar från Eslöv i söder till Falun i norr. Orklabolagen i Sverige omsätter nära 10 000 MSEK och har drygt 3000 anställda.  

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 apr. 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare