Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB logotyp

Rekryteringskonsult OnePartnerGroup Örnsköldsvik

Ansök nu

OnePartnerGroup Örnsköldsvik är Örnsköldsviks lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag som bildades redan 2004, då under namnet Kornboden Rekrytering & Bemanning. De senaste åren har vi haft en snabb tillväxt och tack vare en stark etablering på marknaden och en bred affär med kunder i många branscher behöver vi nu förstärka vårt team med ytterligare en kollega.

Att jobba på OnePartnerGroup Örnsköldsvik innebär att få vara med och påverka, skapa och utveckla. Vi lever efter devisen framåtlutad, schysst, lagspelare och är ett sammansvetsat gäng. Du kommer till ett bolag där vi jobbar prestigelöst i team, med kvalitativa arbetssätt och processer, där kund och leverans är i fokus och vi känner stolthet över vårt hantverk.

Att stötta och pusha varandra ser vi som en självklarhet för att tillsammans nå framgång. Här får du en chans att utvecklas och själv bidra i din roll för att vi tillsammans ska växa och uppnå våra mål. Förutom samarbetet med närmsta kollegorna har du också möjlighet att ta hjälp av alla våra kollegor runt om i landet.  

Din roll:

Som Rekryteringskonsult hos oss blir du en viktig del i vårt team där du självständigt driver ditt ansvarsområde - rekryteringsaffär och jobbar mot såväl personliga mål som verksamhetens övergripande målsättningar. Du kommer att vara ansiktet ut mot marknaden och bygga upp långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder. I rollen agerar du rådgivare mot kunden där du är en samarbetspartner snarare än en leverantör.

Kundvård och nykundsbearbetning är självklara inslag i din arbetsvardag och du ansvarar för hela processen - från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, personbedömning, referenser och fram till dess att avtal är signerat mellan kandidat och kund.

Då vi är lagspelare och lägger stor vikt vid våra verksamhetsmål ser vi ett värde i att kunna stötta varandra i verksamhetens samtliga delar vilket också innebära en flexibilitet i dina arbetsuppgifter.

Placeringsort Örnsköldsvik.

Kvalifikationer och erfarenheter:

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av rekrytering och försäljning samt är van vid att driva rekryteringsprocesser på ett professionellt, personligt och självständigt sätt. Vi söker dig som har ett lokalt nätverk och erfarenhet av det som efterfrågas. Vidare ser vi gärna att du har ett ekonomiskt sinne och erfarenhet av försäljning mot kund.  Du är också duktig på att koordinera flera processer, samtidigt som du inte tummar på kvalité och service.

För att vara aktuell till denna tjänst har du körkort, kan på ett proffsigt sätt kommunicera i tal och skrift samt har en god system- och dokumentationsvana.  

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för rekrytering, är säljfokuserad och har ett naturligt eget driv. Du är lösningsorienterad och lyhörd och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker. För att trivas i denna roll är du förtroendeingivande, tycker om att träffa människor och bygga långsiktiga relationer. Du är affärsmässig och kvalitetsmedveten i dina processer samtidigt som du kan vara anpassningsbar för att kunna möta kundens behov. 

För att trivas hos oss på OnePartnerGroup är du strukturerad, effektiv och innovativ i såväl arbetssätt som synsätt. Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och flexibel. Du är engagerad och trivs bäst i en dynamisk miljö med högt workflow. Dina personliga egenskaper kommer väga tungt.

Din blivande chef har gjort det här i många år och jag vill gärna bidra med min kunskap men ser lika mycket fram emot att få ta del av din. Du får 5 härliga kollegor i Örnsköldsvik och Sundsvall, 100 stycken i vårt avlånga land och över 3 000 uthyrda konsulter som gör skillnad ute hos våra kunder varje dag.

Matchar dina ambitioner med våra? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt härliga gäng. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsomfattning

Gärna heltid men det kan fungera med deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning / provanställning 

Arbetstid och lön

Dagtid / Fast Lön

Ansökan

Vid frågor eller mer information vänligen kontakta VD Malin Vedman på 0660-689 602 alternativt malin.vedman@onepartnergroup.se.

Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna process kommer bakrundskontroll och personlighetstest att vara en del.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
 

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare