Hoppa till innehåll
Vem är du?

Du är en självgående ekonom med arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning, vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi. Som person är du analytisk, noggrann, strukturerad och drivande med god social kompetens, helhetssyn samt duktig på att samarbeta. Du bör också vara målinriktad och öppen för förändringar.

Vår kund arbetar ffa i Visma och Office så det är meriterande om du har kunskap om dessa system.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar självständigt med löpande bokföring, månadsbokslut, kund- och leverantörsreskontra samt personaladministration. Tjänsten är på heltidstjänst med tillträde snarast.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete på en arbetsplats med ett glatt gäng och högt i tak. Vår kund är en stabil och trygg arbetsgivare som vill att du ska trivas och utvecklas tillsammans med dem.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Örnsköldsvik och uthyrd till vår kund

Arbetstid och lön

Dagtid 07.00-16.00

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-04-02. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare