Hoppa till innehåll

Redovisningsekonom

MoDo Hockey söker en erfaren redovisningsekonom- är det DIG vi söker?

Att arbeta inom MoDo Hockey innebär att du kommer i kontakt med många människor och företag där det finns ett stort intresse och engagemang för verksamheten vilket gör det extra inspirerande och roligt.

MoDo Hockey är moderföreningen i en koncern där även MoDo Elithockey AB och Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB ingår. I koncernen arbetar i dagsläget ca 40 personer på heltid samt ytterligare personer som arbetar extra på timtid. Du kommer ingå i ett team som idag består av 2 personer som sköter all ekonomi och personalfrågor för MoDo Hockey och de övriga bolagen.

MoDo Hockey söker nu en erfaren och självgående redovisningsekonom. Du kommer att sköta den löpande redovisningen för samtliga tre bolag inom koncernen. Förutom den löpande redovisningen ingår löneadministration och personaladministration såsom försäkringar mm. I arbetsuppgifterna ingår även månadsbokslut samt avstämningar inför bokslut.

Kvalifikationer

För att lyckas bra i detta arbete ser vi att du har några års erfarenhet av löpande redovisning samt löneadministration. Vidare har du erfarenhet av momsredovisning, skatter och arbetsgivaravgifter. Inom koncernen arbetar du med avtal gällande Unionen, Fastighets och Hotell och Restaurang.

Som person trivs du att jobba självständigt, du är noggrann och systematisk samt hanterar arbete i högt tempo med deadlines att följa.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat mellan den 15 februari 2024 till 4 augusti 2025.

Arbetstid

Heltid

Övrig information

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-11-30.

Ansök till tjänsten här:

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Sjölund, Ekonomichef på MoDo Hockey på 0660-21 66 51 eller via mail till jan.sjolund@modohockey.se

Välkommen!
MoDo Hockey logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 dec. 2023 (30 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

MODO Hockeyklubb är en allmännyttig ideell förening och moderförening i koncernen som innefattar dotterbolagen Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB samt Modo Elithockey AB. Vi driver själva restauranger och barer i arenan. Huvudsakliga intäkterna kommer från sponsring, mat och dryck samt biljettförsäljning.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Luleå
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Örnsköldsvik
Ekonomi
Företagslogga
Sundsvall
Ekonomi
Företagslogga