Hoppa till innehåll
MicroGroup Europe AB logotyp

Vi söker fler installatörer!

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jonas Hellström, VD
Telefon
Brinner du för IT och teknik? Vill du arbeta med den allra senaste tekniken på ett företag som dessutom har en grym sammanhållning? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

MicroNät är en branschledande leverantör av luftburet bredband och intresset för våra produkter och tjänster är stort runtom i landet. I dagsläget finns vi i Skellefteå i norr till Norrtälje i söder. Just nu befinner vi oss i en spännande fas där vi expanderar kraftigt och för att kunna möta den stora efterfrågan söker vi nu en ny kollega.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är tekniskt kunnig, händig och har ett stort eget driv. Som installationstekniker är det du som ansvarar för att installera MicroNäts produkter och tjänster, där du både självständigt och i grupp utför mätningar, montering och installation av utrustning, samt löser eventuella problem som uppstår. Det är viktigt att du är serviceinriktad, professionell, social och lösningsorienterad. Det är också meriterande om du som söker har erfarenhet som elektriker, nätverksinstallatör, installationstekniker eller något annat liknande.

Jobbet i korthet
  • Arbetar tillsammans med kollega ute hos kund
  • Teamet förses med servicebil och nödvändig utrustning
  • Vanligtvis övernattning måndag-fredag, bekostas av MicroNät
  • Installerar Radio-Fiber hos kunder
En vanlig arbetsvecka inleds med morgonmöte på kontoret i Örnsköldsvik där veckans schema presenteras, och du packar servicebilen med veckans material. Tillsammans med din team-kompis reser du till den ort där veckans installationer börjar. Du installerar Radio-Fiber hemma hos villakunder efter att ha kontrollerat signalstyrkan från masten.

Vi erbjuder arbete i en inspirerande och innovativ miljö tillsammans med trevliga och drivna kollegor, där du som medarbetare får möjlighet att jobba och utvecklas med den senaste tekniken.

Kvalifikationer
  • Gärna erfarenhet av att arbeta med teknisk installation
  • Minst gymnasial utbildning, gärna inom IT/teknik.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Baskunskaper i konfiguration av router och wifi-produkter
  • Körkort: B
Omfattning 100%

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Jonas Hellström 0660-660102.

Ansök redan idag med CV och personligt brev, vi gör löpande intervjuer..
MicroGroup Europe AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MicroNät ingår i koncernen MicroGroup Europe AB, som även omfattas av företagen Mastbyggarna AB och Wireless Distribution samt systerbolaget .I/O Development AB.

MicroNät arbetar med master från Skellefteå i norr till Norrtälje i söder.