Butiksansvarig Innesäljare

Butiksansvarig Innesäljare

Magnussons Transport AB är ett lokalt företag som säljer och transporterar för Skellefteåbränslen i Västernorrland och Jämtland. I den egna butiken säljs smörjmedel, fordonskemikalier, batterier mm.
Kunderna i butiken är främst lokala entreprenörer, men även privatpersoner.

På Magnussons Transport är kunden i fokus, och för att möta den ökade efterfrågan rekryterar nu Magnussons Transport en Butiksansvarig Innesäljare som kommer få utveckla och bygga upp butik och lager i Arnäsvall. 

Välkommen med din ansökan!

För mer information om Magnussons Transport AB, vänlligen besök: www.magnussonstransport.se 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med försäljning av smörjmedel, fordonskem, AdBlue, glykoler och batterier. Även Nilfisk högtryckstvättar samt tankar och cisterner finns i produktsortimentet. När kunderna kommer till butiken är det du som möter dem och hjälper dem till rätt beslut kring inköp.

Du kommer få ett stort eget ansvar över butiken, både gällande utformning av lokalerna, inköp av produkter efter säsong och efterfrågan. Du kommer även lasta och lossa produkter. En stor del av rollen är merförsäljning och rådgivning kring produktsortimentet.

Din profil

Vi söker dig som har ett högt servicetänk och ser service som en självklarhet i en roll med kontinuerlig kundkontakt. Du har erfarenhet av försäljning och ett naturligt öga för produktexponering i en butiksmiljö. Som person är du proaktiv och ser till att rätt produkter finns på lager och du är lyhörd för kundernas önskemål. 

Vi söker dig som är en ansvarstagande, lösningsorienterad person som förstår vad service innebär.

Krav är att du har B Körkort och förarbevis för hjullastare och motviktstruck.

Erfarenhet av butiksansvar och försäljning är meriterande.

Vi ser att du har god datorvana och du kommunicerar obehindrat på svenska, både i tal och skrift.
 

Anställningsomfattning

Heltid / Dagtid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2023-04-03. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik och Rekryteringskonsult Patrik Olsson, 0660-689605.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se