Hoppa till innehåll
KåKå AB logotyp

Säljande affärsutvecklare till KåKå

Publiceringsdatum
07 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jonas Olsson
Email
Ansök nu
Brinner för du försäljning, livsmedel eller bageri? Vill du driva, utveckla och hjälpa dina kunder att lyckas tillsammans med våra experter inom produktutveckling, inköp, kvalitet och lager? Vill du arbeta på Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser och tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier? Trivs du dessutom i ett växande bolag som värderar gemenskap, entreprenörskap, innovation och där vi hjälper varandra? Då ska du söka denna spännande tjänst idag!

Om företaget
Välkommen till KåKå! I nästan 100 år har KåKå hjälpt bagare och konditorer att lyckas genom att utveckla, leverera och paketera produkter, tjänster och kundunika mervärden. Sedan 1999 ingår KåKå i Orkla-koncernen och har därmed tillgång till Skandinaviens mest omfattande produktion av ingredienser till bagerier och konditorier, till exempel genom Odense Marcipan och Frödinge Mejeri. KåKå äger dessutom Jästbolaget och Werners Gourmetservice. Våra värdeord är modig, inspirerande och pålitlig vilket genomsyrar allt vi gör. Vårt huvudkontor ligger i Lomma men vi finns även i Örebro, Göteborg och Stockholm och är totalt 155 medarbetare. KåKå har en stark entreprenöriell kultur som präglas av framåtanda, utveckling och tillsammans hjälper vi våra kunder att lyckas!

Om tjänsten
Vår affärsutvecklare i Norr har valt att gå i pension och nu letar vi efter vår framtida affärsutvecklare som med mod, inspiration, pålitlighet och affärsmanskap vill utveckla våra kunder. Våra kunder är det viktigaste vi har och som affärsutvecklare hjälper du våra kunder att utveckla sina affärer genom att skapa långsiktiga och djupa relationer och omvandla det till goda affärer. Du hjälper våra kunder att hitta nya produkter, utveckla framgångsrika koncept, möta framtidens krav och hjälpa dem att lyckas. På KåKå gillar vi självständiga människor som vågar ta ett beslut. Du hittar nya kreativa lösningar, inspirerar kunderna att utveckla sin unikitet, sina profiler och öka försäljning. Vi erbjuder dig en fri roll att själv ansvara och utveckla dina kunder med uppbackning av Sveriges starkaste innesäljorganisation, sortimentschef, innovationsteam, kvalitet och produktspecialister som har produktionsförankring i egna fabriker inom Orkla Food Ingredients. Du tillhör ett team av affärsutvecklare som arbetar i hela Sverige.

Vem trivs här?
För att trivas och lyckas i rollen som affärsutveckla har du några års erfarenhet av försäljning och gärna inom bageri, konditori, dagligvaruhandeln, foodservice eller livsmedelsbranschen. Har du dessutom en Livsmedelsteknisk utbildning så är det meriterande. Du har ett inre driv, kan leda dig själv, är prestigelös, pålitlig och modig. Du får gärna vara en entreprenör som har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor. Du trivs att arbeta självständigt, driva projekt, arbeta stundtals i högt tempo och har en förmåga att entusiasmera andra. Kan navigera mellan högt och lågt, kort och lång sikt och har en god förmåga att föra en konstruktiv dialog med stakeholders såväl internt som externt. Du arbetar strukturerat och självständigt, men är samtidigt en lagspelare med förmågan att vara kommunikativ och se helheten.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete i ett spännande och framgångsrikt bolag inom Orkla-koncernen med högkvalitativa produkter, ett gott kamratgäng och en varm företagskultur. Du kommer att utgå från hemmet och vi ser gärna att du bor i norra delen av Sverige. Tjänsten innebär resande i tjänsten. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag, personlig som professionell utveckling både på KåKå och via Orkla. Varje år spelar vi fotbollstävling med de andra bolagen inom Orkla Food Ingrediens, detta är en av de teamskapande aktiviteter som man kan delta i för bredda sitt nätverk i och utanför Sverige.

Övrigt
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Jonas Olsson, på telefonnummer 0768 – 41 15 20 eller via mail till Jonas.Olsson@kaka.se eller HR direktör Erica Fahlin Erica.Fahlin@kaka.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Sista ansökningsdagen är den 15 december 2023.

Är du tårtbiten vi saknar? - Välkommen med din ansökan!
KåKå AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande Jobb