Hoppa till innehåll

P J Jonsson & Söner är marknadsledande tillverkare i Sverige av mobila stenkrossar och siktstationer. Vi har även en stor internationell marknad, såsom Norge, Tyskland och Australien. Vi tillverkar våra produkter från ritning till färdiga maskiner i vår verkstad i Billsta, Örnsköldsvik. Mycket har hänt sedan Per Johan Jonsson och hans tre söner grundade PJ Jonsson & Söner år 1953. Samtidigt är själva grundtanken i verksamheten lika självklar nu som den var på 50-talet: att med en hög servicegrad och ett personligt engagemang kunna erbjuda våra kunder lösningar anpassade för deras ändamål.

Idag, som en del av Metso Outotec koncernen, fortsätter Jonsson & Söner att expandera verksamheten nationellt och globalt. Sedan 2018 ingår vi i Metso Outotecs koncern men fortsätter att sälja produkterna under namnet Jonsson & Söner. Tillsammans med Metso Outotec jobbar vi för att bli ett Tier-1 company med ett stort fokus på hållbarhet.

Läs gärna mer på pjjonsson.se

Vill du konstruera krossverk från första bult till sista mutter? Vill du vara en del av ett företag som har stor entreprenörskapsanda och som har internationella möjligheter? Då kan detta jobb som maskinkonstruktör vara något för dig!

Jonsson & Söner söker nu en maskinkonstruktör med placeringsort Billsta, Örnsköldsvik. 

Arbetsuppgifter

Hos Jonsson & Söner kommer du att ingå i ett team av fem erfarna konstruktörer där du får en bred roll och med eget ansvar. 

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

  • Skapa ritningsunderlag och dokumentation
  • Ny- och vidareutveckling av produkterna
  • Kundanpassningar  
  • Teknisk support både internt och externt

Som konstruktör hos Jonsson & Söner har du nära kontakt med kunden, övriga professioner på Jonsson & Söner samt produktionspersonalen för att ständigt driva förbättringar av produkterna. Du kommer att ha ansvar över egna krossverk och projekt, det innebär främst maskinkonstruktion men även hydraulisk- och elkonstruktion kan förekomma.

Vem är den vi söker?

Vi söker dig som har en utbildning på ingenjörsnivå inom relevant område alternativt har du några års arbetslivserfarenheter av liknande arbete som beskrivs i tjänsten. Jonsson & Söner arbetar med 3D–CAD i systemet Inventor, erfarenhet av liknande system är meriterande. En förutsättning för att lyckas i jobbet är att du är intresserad av teknik och konstruktion och har ett eget driv att lära dig yrket. 

Följande är meriterande:

  • Erfarenhet av maskinkonstruktion
  • Kunskap av hydraulik/hydraulisk konstruktion
  • Kunskap om elektronik/ elektronisk konstruktion

Du är en noggrann och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med andra, gillar att ta initiativ och är flexibel. Körkort B är ett krav liksom goda datakunskaper. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska språket.

Att jobba hos oss på Jonsson & Söner

Hos oss på Jonsson & Söner får du möjlighet att vara en del av det lilla i det stora. Du kommer jobba på en arbetsplats som ger dig utmaningar, utrymme att vara kreativ och goda kollegor. Vi sätter stor vikt vid säkerhet, både på vår arbetsplats och i våra produkter. Med vår globala ägare finns utvecklingsmöjligheter över hela världen.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid. Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag i form av cv och personligt brev. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta Jonnsson & Söner på HR Ida Strömstedt 0660–206137.

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail.

Välkommen!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare