Hoppa till innehåll
HydraSpecma logotyp

Projektinköpare till HydraSpecma i Örnsköldsvik!

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
HydraSpecma fortsätter växa och söker nu deras nästa projektinköpare till Örnsköldsvik! En otroligt spännande och varierad roll, där du i ett tvärfunktionellt samarbete med projekt och inköp jobbar både mot kundunika krav och serieproduktion. Du får dessutom stor möjlighet att forma och utveckla rollen utifrån dina kompetensområden, samtidigt som du blir en del av en marknadsledande produktion med imponerande tillväxt!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med HydraSpecma en projektinköpare till kontoret i Örnsköldsvik. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos HydraSpecma.

HydraSpecma har en modern produktionsanläggning och helt nyrenoverat kontor i Örnsköldsvik där de idag är 70 personer och växer för varje år! De har ett omfattande introduktionsprogram så att du på ett tryggt och kvalitetssäkert sätt kommer lära dig de arbetssätt och metoder som krävs i arbetet. Som anställd hos HydraSpecma blir du en del av ett starkt team som utvecklar individen och tar hänsyn till vem du är som person.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och HydraSpecmas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.steen@pn.se

Arbetsuppgifter
Som projektinköpare kommer du att leda inköpsaktiviteter och hantera projekt- samt operativa inköp genom hela processen, från offert till leverans. Du ansvarar för inköp uitfrån kundunika krav, ritningar och prognoser för att säkerställa materialtillgänglighet till produktion och montering.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Förbereda, distributra och utvärdera RFQ:er
  • Orderläggning och leveransbevakning mot leverantörer
  • Delaktighet i projektprocessen som representant från inköpsorganisationen
  • Kommunicera med produktion och projektorganisation gällande materialstatus och avvikelser
Du arbetar tätt tillsammans med projektledare och produktionsteamet, med många både interna och externa kontaktytor i en väldigt varierad vardag. I rollen kommer du ansvara för att bygga starka affärsrelationer med leverantörer och uppdragsgivare, samt vara mycket delaktig i att säkerställa kontinuerliga förbättringar gällande kvalitet, struktur, leverans och kostnad.

Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom tillverkande industri och inköp. Du har en god teknisk kunskap och förståelse, samt erfarenhet av att arbeta i tvärfunktionella projekt. Vidare har du god kunskap från att arbeta i affärsystem, där IFS är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen är du lösningsorienterad, driven och har förmågan att på ett strukturerat sätt säkerställa att arbete och processer överensstämmer med förväntningar hos interna så väl som externa parter. Som person är du affärsmedveten, organiserad och resultatinriktad. Du besitter en förmåga att hantera snäva eller föränderliga deadlines, och samarbetar väl med andra i teammiljö.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#projekt #inköp #hydraspecma
HydraSpecma logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i 3 divisioner, Renewables, Global OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1500 medarbetare.