Hoppa till innehåll
Fujitsu Sweden AB logotyp

IT-konsult Informationssäkerhet

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om Fujitsu Sweden

Fujitsu är världens enda globala, japanska IT-tjänsteföretag. Vi utnyttjar möjligheterna med IT, innovation och digitalisering för att utveckla verksamheter och bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Fujitsu har närmare 124 000 medarbetare som hjälper kunder i fler än 100 länder.

I Sverige är vi 600 medarbetare som hjälper företag och organisationer att bli effektivare och utveckla sin verksamhet. Vi har en bred portfölj av produkter, lösningar och tjänster inom IT och digitalisering.

Att vi är japanska innebär att vi är lite mer flexibla, lite mer lyhörda, än många andra aktörer. Att aktivt bidra till hållbarhet och en bättre värld är också det en del av vårt japanska DNA.

Många kunder överlåter hela ansvaret för sin IT-infrastruktur åt Fujitsu. Andra väljer att nyttja vår expertkompetens inom digital transformation, cybersäkerhet eller hybrid IT. Läs mer på fujitsu.com.

Har du stor erfarenhet av informationssäkerhetsarbete i större organisationer?  Då söker vi dig!

Arbetsuppgifter

Som specialist inom informationssäkerhet kommer du att arbeta som konsult åt Fujitsu uthyrd till kund. Dina främsta arbetsuppgifter hos kund att:

  • Delta i FVIS-programmet som specialist inom informationssäkerhet.
  • Stötta teamledare och projektdeltagare från andra delprojekt inom programmet.
  • Stötta i Sussa-gemensamma projekt och grupperingar, till exempel Gemensam utveckling av datalager (GUAD) inom informationssäkerhetsfrågor.
  • Samverka med FVIS leverantör Cambio och andra relevanta systemstödsleverantörer (tex TietoEvry) samt andra regioner i frågor rörande informationssäkerhet.

I arbetet ingår också att agera metodstöd gällande informationssäkerhet och standarderna inom området (2700X) samt att dokumentera åt kunds räkning samt att kompetens överföra till relevant personal hos kund.

Uppdragsplats är Sundsvall, Härnösand eller Örnsköldsvik.

Fujitsu söker dig som har:

  • Stor erfarenhet av informationssäkerhetsarbete enligt standarden ISO/IEC 27002 i större organisationer.    
  • God kunskap om lagar och förordningar som styr/reglerar informationssäkerhet.    
  • God kunskap om standarden SS-EN ISO/IEC 27002: 2014 - 2017 Riktlinjer för informationssäkerhetsåtgärder.     
Som person har du lätt att skapa nya kontakter, bygga relationer och du kan samarbeta på ett effektivt sätt.  Du har god serviceanda samt erfarenhet av komplexa IT-miljöer hos större verksamheter samt stor förmåga att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.    

Har du erfarenhet av informationssäkerhetsarbete i vårdsektorn, god kunskap om lagar och förordningar i vårdsektorn eller god kunskap om dataskydd är det meriterande för tjänsten.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Projektanställning 6 månader med chans till förlängning.

Arbetstid och lön

Dagtid, resor förekommer. Lön enligt överenskommelse. 

Övrig information

Välkommen med din ansökan i form av cv och personligt brev till OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup, 0660-689 602 alt malin.vedman@onepartnergroup.se.

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail. 

Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Fujitsu Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
http://www.onepartnergroup.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örebro stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Östersund
Organisation & ledning
Företagslogga
Lidköping
Industri & Anläggning
Företagslogga