Hoppa till innehåll
Eldabutiken Örnsköldsvik logotyp

Kamin & skorstensmontör - Eldabutiken Örnsköldsvik

Eldabutiken i Örnsköldsvik söker Kamin- & Skortstensmontör!

Eldabutiken är Sveriges största brasvärmekedja där vi är en av alla 50 proffsbutiker. Vi utför montering av kaminer och skorstenar samt renovering av gamla murade skorstenar och därtill förenliga arbeten. Vår butik öppnades september 2018 och har sedan dess haft ambitionen att vara den tryggaste parten på marknaden när det kommer till kaminer och skorstenar. Vi arbetar i första hand i Örnsköldsviks kommun men även jobb på längre avstånd förekommer.

Arbetet kommer bestå av montering av kaminer och skorstenar, murning samt skorstensrenoveringar.

Du som söker skall vara en positiv, engagerad, noggrann och serviceinriktad person som inte är rädd för att ta i. Du måste trivas att jobba i ett effektivt arbetstempo med fokus på proffsigt resultat. Arbete på tak eller högre höjder är ständigt återkommande.

Vi erbjuder dig ett fritt spännande arbete och en vardag med växlande arbetsuppgifter och en stor möjlighet till utveckling.

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. B-körkort är ett krav. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tidigare erfarenheter är inte ett krav. Dock lägger vi stor vikt i dina praktiska kunskaper samt din inställning.

Skicka din ansökan till ovik@eldabutiken.se eller lämna den personligen i butiken på Tegelbruksvägen 12 i Arnäsvall.

Personliga möten kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson
Joakim Lindström
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 okt. 2023 (30 dagar kvar)

Liknande jobb