Administratör

Administratör

Domsjö Fabriker står inför en stor digitaliseringsresa och under det kommande året ska ett antal projekt genomföras, bland annat byte av intranät.
Under projektets gång behövs en administratör som kan avlasta organisationens kommunikatör/VD-stöd som leder projektet, samt sköta administration inom intranätsprojektet.

För mer information om Domsjö Fabriker, vänligen besök: www.domsjo.adityabirla.com


Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer till stor del att innebära rensning, strukturering och uppdatering av innehåll och dokument i Domsjö Fabrikers intranät och verksamhetssystem.
Du kommer också att fungera som ett administrativt stöd, vilket kan innebära att:

  • Organisera resor och logi till internationella besökare
  • Hantera sponsringsförfrågningar
  • Samordna studiebesök
  • Publicera nyheter på intranätet
  • Hantera reklamgåvor och trycksaker
  • Bearbeta texter och presentationer
Din profil

För att lyckas i uppdraget krävs att du som person är strukturerad och noggrann. Du kommer att samverka med många olika personer från alla delar av organisationen men även arbeta självständigt till stora delar, vilket förutsätter att du trivs och känner dig trygg med bägge delar.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av administration och att du har goda datorkunskaper samt sinne för struktur och användarvänlighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med intranät, externwebb och/eller verksamhetssystem, men inte ett krav.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår kommunikatör samt projektgruppen för intranätsbytet och rapportera direkt till kommunikatören.
 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning som konsult anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till Domsjö Fabriker.

Arbetstid och lön

Dagtid / Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-04-01. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se