Hoppa till innehåll
Ansök nu
Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär i huvudsak körning av vedgårdstruck. Även körning av hjullastare och bandare förekommer. Dessa uppgifter utförs tillsammans med arbetslaget inom sexskift.
Kort för hjullastare och timmertruck (C3B) är en merit.
 

Din profil

Vi söker dig som kan börja omgående. Uppdraget är ett sommarvikariat som sträcker sig till 2023-08-18. Uppdraget innebär att du kommer jobba tvåskift.
Vi ser att du har erfarenhet av truck och traktorkörning och som person är du flexibel, noggrann och samarbetsvillig samt är van att arbeta både självständigt och i team.
Kort för hjullastare och timmertruck (C3B) är en merit. Även lastbilskort är meriterande.

Anställningsomfattning

Heltid.
Arbetsschemat är varannan vecka dagtid: 06.00-14.00 och varannan vecka eftermiddag: 14.00-22-00 (ledig fredag em vecka)

Anställningsform

Visstidsanställning som konsult och uthyrd till Domsjö Fabriker. Uppdraget sträcker sig till 2023-08-18.

Arbetstid och lön

Skiftgång / lön enligt avtal.

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-06-05. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare