Hoppa till innehåll
Ansök nu

Bioraffinaderiet Domsjö Fabriker befinner sig på en marknad under snabb utveckling, driven av världens ökade behov av hållbara produkter. Här produceras cellulosa, lignin och bioetanol från förnybar råvara från skogen. Produkterna har en tydlig miljöprofil och dessa säljs över hela världen. Domsjö Fabriker bryr sig om framtiden och vi vill gärna dela den med dig! 

Nu rekryterar Domsjö Fabriker en FU - Tekniker som vill vara med på deras resa. Välkommen med din ansökan!

För mer information om Domsjö Fabriker, vänligen besök www.domsjo.adityabirla.com

 

Dina arbetsuppgifter

Domsjö Fabriker söker nu en FU-Tekniker till sitt förebyggande underhåll. Det förebyggande underhållet är en viktig del av underhållsarbetet och fabriken är uppdelad i fyra FU-områden. FU-gruppen består totalt av  3,5 FU-tekniker och lika många smörjare.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna som FU-tekniker består i att självständigt, efter rondlistor, utföra FU-ronder, vibrationsmätningar samt analysera resultatet, Du kommer även skapa skapa arbetsordrar och rapportera till underhållsavdelningen.
FU-teknikerna utgör även en resurs för övrigt underhållsarbete.

Här erbjuds ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats med god laganda. Vi anser att balans i livet är en förutsättning för känna arbetsglädje och engagemang. Därför är det självklart för oss att underlätta för våra medarbetare att förena arbetsliv och familjeliv.
Domsjö Fabriker stödjer självklart friskvård och sociala aktiviteter.

Din profil

Vi ser att du som söker har mekanisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du är noggrann och har ett stort mekaniskt intresse. Du förväntas ta egna initiativ och ansvar för arbetsuppgifternas utförande. Eftersom arbetet förutsätter såväl egen planering som samarbete med kollegor och driftpersonal, väger personliga egenskaper tungt.

Vidare värdesätter du vårt gemensamma arbete för god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Integritet, Engagemang, Passion, Gränsfrihet och Snabbhet. Domsjö Fabriker strävar efter ökad mångfald för att tillvarata de kvaliteter som en jämnare könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Lön enligt överenskommelse.

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-10-31. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik och Rekryteringskonsult Patrik Olsson.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare