Hoppa till innehåll

Nu söker Domsjö Fabriker en driven Redovisningschef som trivs att kombinera redovisning med ledarskap. Trivs du med att engagera och leda dina medarbetare mot uppsatta mål? Vill du arbeta på ett bioraffinaderi med hållbara processer som gör avtryck på resten av världen? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information om Domsjö Fabriker, vänligen besök: www.domsjo.adityabirla.com

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningschef kommer du ansvara för att leda och utveckla redovisningsavdelningen samt processerna inom respektive områden. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

 • Ansvar för övergripande ekonomisk redovisning och rapportering för månad, kvartal och årsbokslut. Kvalitetssäkrar koncernens redovisning enligt IFRS standards.
 • Implementering av bästa praxis inom redovisning och säkerställer god kvalitet i den legala rapporteringen.
 • Samarbete med Domsjö Fabrikers andra avdelningar för korrekt kostnadsfördelning och projektuppföljning.
 • Vara kontaktperson mot revisorer, myndigheter och externa parter. 
 • Ansvarig för att säkerställa korrekt rapportering till nationella och internationella myndigheter.
 • Du rapporterar till CFO 
Din profil

I din roll som redovisningschef behöver du vara självgående, men även trivas med att vara länken mellan redovisning och övriga delar av verksamheten.

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande egenskaper:

 • Du är en trygg ledare som både kan lyssna in, ta egna beslut, är analytisk och lösningsorienterad.
 • Du är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete.
 • Du har en stark kunskap om redovisningsstandarder inklusive tekniska aspekter inom svensk redovisning, skatteregler och internkontroll.
 • Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel och vi ser det som meriterande med erfarenhet av SAP.
 • Du behärskar engelska och svenska, både skriftligt och muntligt.
 • Du har god kommunikationsförmåga för att samarbeta med andra avdelningar och intressenter.
 • Då Domsjö Fabriker genomgår en förändringsresa med att effektivisera processer och rutiner för att nå en långsiktigt hållbar ekonomi- och finansfunktion, så är det meriterande om du tidigare varit med och drivit en ”change management process”.


Vidare värdesätter du Domsjö Fabrikers arbete för god arbetsmiljö och identifierar dig med deras värderingar: Integritet, Engagemang, Passion, Gränsfrihet och Snabbhet.
Domsjö Fabriker strävar efter ökad mångfald för att tillvarata de kvaliteter som en jämnare könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2023-12-27. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Patrik Olsson, OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Domsjö Fabriker AB (Örnsköldsvik) logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 dec. 2023 (29 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
http://www.domsjo.adityabirla.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlskoga
Ekonomi
Företagslogga
Vänersborg
Data & IT
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga