Dina arbetsuppgifter

Vår kund Domsjö Fabriker söker en dagtidsgående laborant till driftlaboratoriet. Du kommer jobba nära produktionen vilket innebär arbete i en fabriksmiljö. Du ansvarar för hela kedjan från provtagning till rapportering av analysresultat.

Din profil

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, naturvetenskapliga programmet eller liknande och har läst kemi 1 och 2.
Erfarenhet av arbete i fabriksmiljö och laboratoriearbete inom processindustrin är meriterande. Kunskap om analytisk kemi och kännedom om standarden ISO 170025 är en fördel.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, nyfiken och uppskattar problemlösning. För att lyckas med arbetet krävs att du är målinriktad och har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning med start omgående till 31/8 2023

Arbetstid och lön

Dagtid / Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-03-25. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se