Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Innesäljare till Örnsköldsvik (Vikariat)

Om tjänsten

Vi behöver förstärka vårt team med en vikarierande Innesäljare i Örnsköldsvik. Som innesäljare är ditt huvuduppdrag att stärka Cramos försäljning och uthyrning av produkter och tjänster. Du arbetar med maskinuthyrning på vår depå, över telefon samt även i vissa fall ute hos kund.

När du jobbar med att hyra ut våra maskiner ingår det att ta emot beställningar av nya hyror, följa upp pågående hyror och fånga upp våra kunders kommande behov.

Du jobbar både med befintliga kunder och med att aktivt kontakta nya kunder.

Som innesäljare är du ett naturligt bollplank för kunden, ger bra service och introducerar kunden till hela vårt sortiment av produkter, tjänster och digitala hjälpmedel.

Tillsammans med dina kollegor jobbar du för att hitta den bästa lösningen för kunden. Vikariatet sträcker sig från 1 juni och 15 månader framåt med chans till förlängning.

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att skapa goda relationer och att överträffa kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn. Vidare är du öppen, ansvarsfull och engagerad och känner ett ägarskap för dina arbetsuppgifter. Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. För oss är det viktigt att du gillar samarbete, med vårt stora utbud av både produkter och tjänster gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med försäljning
  • ch kundbemötande på något sätt, erfarenhet från byggbranschen är meriterande. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och viljan att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.
  • Du har god datorvana
  • Kommunicerar väl på svenska och engelska
  • B-körkort är ett krav
Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan.

Innan eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra alkohol- och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Depåchef Niclas Sjöström, tel: 073-82 11 345
Mer info
Kontaktperson
Niclas Sjöström
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare