Lagersäljare till Bygma Örnsköldsvik

Lagersäljare till Bygma Örnsköldsvik

Vi behöver förstärka vår anläggning i Örnsköldsvik med en Lagersäljare som har starkt driv och engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av orderplock med hjälp av motviktstruck. Kundservice, försäljning och inköp kommer också vara en del av din vardag.

Vi söker dig som har:
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna inom byggmaterialhandeln
  • God datorkunskap/vana
Truckkort B1-B3 och C2 och erfarenhet av truckkörning anses meriterande.

Egenskaper

Som vår nya kollega är du ordningsam och noggrann i ditt arbete. Du är mån om att hålla en god servicenivå till din omgivning, kunder som kollegor. Vidare är du ansvarstagande med hög arbetsmoral. Du trivs på en arbetsplats med högt tempo och stort fokus på samarbete i gruppen.

Våra värderingar

På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantörer och samarbetspartners. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Övrigt

Tjänsten avser tillsvidareanställning med inledande provanställning, med tillträde snarast möjligt. Arbete på kvällar och helger kan förekomma i tjänsten.

Ansökan

Skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) snarast möjligt, dock senast 2023-04-02. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygma Sveriges har totalt 19 anläggningar runtom i Mälardalen, Stockholm, Dalarna och Norrland. Gemensamt för alla våra anläggningar är att vi endast säljer byggvaror och verktyg från beprövade kvalitetsmärken.

Bygma Sverige är en del av den danska privatägda koncernen Bygma Gruppen A/S, med totalt 2475 medarbetare och en omsättning på 14 miljarder SEK (2021).