Hoppa till innehåll
Bygma logotyp

Lagersäljare till Bygma Örnsköldsvik - Sommarvikariat

Vi på Bygma söker Lagersäljare till vår anläggning i Örnsköldsvik, tjänsten avser sommarvikariat under ordinarie personals semester. Det finns goda möjligheter till arbete vid behov såväl innan som efter sommarvikariatet. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt bestå av orderplock, försäljning och kundservice.

Egenskaper och erfarenhet

Som vår nya kollega är du ordningsam och noggrann i ditt arbete. Du är mån om att hålla en god servicenivå till din omgivning, kunder som kollegor. Vidare är du ansvarstagande med hög arbetsmoral.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från lagerarbete inom byggmaterial-branschen samt truckkort B1-B3 och C2 och erfarenhet av truckkörning.

Våra värderingar

På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantör och samarbetspartner. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Ansökan

Skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) snarast möjligt, dock senast 2023-04-02. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bygma Sveriges har totalt 19 anläggningar runtom i Mälardalen, Stockholm, Dalarna och Norrland. Gemensamt för alla våra anläggningar är att vi endast säljer byggvaror och verktyg från beprövade kvalitetsmärken.

Bygma Sverige är en del av den danska privatägda koncernen Bygma Gruppen A/S, med totalt 2475 medarbetare och en omsättning på 14 miljarder SEK (2021).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare