Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Servicetekniker till vår anläggning i Örnsköldsvik

Publiceringsdatum
16 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Johansson Maskin är ett fullserviceföretag inom lantbruk, entreprenad, skogsmaskiner. Våra varumärken är b.l.a: Massey Ferguson, Weidemann, WackerNeuson, Trejon och Kranman. Idag är vi 23 medarbetare på våra försäljnings- och serviceanläggningar i Vännäsby, Arnäsvall och Sikeå.

Mer information finns på www.johanssonmaskin.se


Om tjänsten

Du kommer att ha ett omväxlande jobb med service och reparationer på traktorer, entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner i vår serviceverkstad i Arnäs. Du kommer också att få åka ut med servicebuss till våra kunder när de har behov av reparation eller service på sina maskiner. Viss administration ansvarar du också för och arbetstiderna är dagtid.

Löpande får du nödvändiga internutbildningar för att vidareutveckla din kompetens.

Om dig

Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet inom teknikeryrket. Du är serviceinriktad och du tycker om kundkontakt. Goda möjligheter att påverka lönen får du genom vårt bonussystem.

Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av lantbruks-,
entreprenad- eller skogsmaskiner.

Datorvana samt god kunskap i svenska och engelska krävs. Du har också B-körkort.

Kontaktuppgifter

Johansson Maskin har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lundberg på 073-684 77 81 eller olof.lundberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering av din ansökan, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Adecco använder tester som en del av rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen att ansöka!

Liknande Jobb

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 mars 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!