Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Intresseanmälan för administratörer till framtida uppdrag

Ansök nu

Välkommen med en intresseanmälan inför framtida uppdrag!

Om tjänsten

Detta är en proaktiv annons i syfte att hitta lämpliga kandidater till framtida uppdrag inom administration för tjänster i och runt Örnsköldsvik. I din ansökan får du gärna beskriva vilka typer av roller eller yrkesområden du är intresserad av. Arbetsuppgifterna kan variera allt ifrån att hantera kalendrar och möten till att göra inköp och ekonomisk uppföljning, beroende på vad kunden i fråga eftersöker till den specifika tjänsten. Arbetet kan också vara på deltid eller heltid, specificera gärna vad du är intresserad av.

I denna roll kan huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Att stötta chefer och/eller hela avdelningar i deras dagliga arbete
- Hantera kalendrar och möten
- Inköp
- Ekonomisk uppföljning
- Hantera allmän administration
- Koordinera arbetsuppgifter mellan avdelningar
- Redovisning
- Reception

Om dig

Du som söker har gärna tidigare erfarenhet av liknande arbete samt relevant utbildning. Som person bör du gilla att ge service, vara noggrann i ditt arbete och ha lätt för att lära dig olika system. Vidare ser vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga och har lätt för att jobba i team liksom självständigt. Det är också positivt om du har förmågan att vara kreativ i att finna lösningar och se nya möjligheter.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder både rekryterings- och konsultuppdrag hos våra kunder inom Örnsköldsviksområdet.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt, urval sker löpande. Vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta konsultchef Frida Olsson på frida.olsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan, beskriv där vilken sorts tjänst du är intresserad av!

Mer info
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare