Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektledare till Örnsköldsvik!

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och utveckla framtidens energilösningar? Vi söker för Vattenfalls räkning en projektledare till Örnsköldsvik. Här blir du en del i ett av Sveriges ledande bolag inom energi och elkraft där du kommer att arbeta i olika projekt med att säkerställa en trygg elleverans till Vattenfalls kunder! Läs mer och ansök idag, urval sker löpande!Om tjänsten

I rollen som Projektledare kommer du vara teknikernas främsta kontakt för arbetet som utförs i fält. Du kommer att ingå i ett team med tio erfarna kollegor vilket ger dig stora möjligheter att växa och utvecklas i rollen. Du kommer i rollen att ta ett stort ansvar för att driva projekten framåt och kommer att ha en koordinerande roll för att skapa de bästa förutsättningarna för tekniker ute i fält och för organisationen.

Du kommer att arbeta som konsult via Academic Work med mycket goda möjligheter till en övergång till Vattenfall om samtliga parter är nöjda med samarbetet.Arbetsuppgifter
 • Hantera administrativa arbetsuppgifter.
 • Ansvar för planering samt genomförandet av projekten genom arbetsledning och koordinering.
 • Informera och rapportera om projektets status till beställare.
 • Ansvara för det ekonomiska utfallet i projekten samt hantera avslut och uppföljning på ekonomin
 • Delta i byggmöten och i förhandlingar med kund.


Kvalifikationer
 • Har en avklarad gymnasial utbildning eller högre, gärna inom el, elkraft, teknik, ekonomi eller annat relevant område.
 • Har datorvana samt vana av arbete i ärendehanteringssystem.
 • Har arbetslivserfarenhet av arbetsledning eller projektledning.
 • Behärskar goda kunskaper i svenska i tal och skrift då språket används i det dagliga arbetet.
 • Har B-körkort.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom el- eller elkraftsområdet alternativt övergripande elkännedom. Vi ser även erfarenhet från entreprenadbranschen som meriterande.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Självgående
 • Servicemedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se