El Konsult till WÖ Konsult

El Konsult till WÖ Konsult

WÖ Konsult AB är ett fristående el konsultföretag med sex anställda som nu behöver förstärkas med ytterligare en medarbetare. WÖ Konsult erbjuder tekniska el konsulttjänster för hela fastighets- och industriprocessens samtliga skeden som planering, projektering, produktion, besiktning, drift & förvaltning. WÖ konsult är även certifierade för att kunna utreda ex-anläggningar och upprätta klassningshandlingar.

Hos WÖ Konsult är kunskap, engagemang, förtroende och noggrannhet ledstjärnor. WÖ Konsult vänder sig till både den offentliga och den privata sektorn och anser att alla kunder är lika viktiga. Exempel på WÖ Konsults kunder är större företag, kommuner, landsting samt el- och byggentreprenörer. Kunderna finns över hela Sverige. Läs gärna mer på www.woek.com.

Läs mer nedan för att se om du är WÖ Konsults blivande medarbetare.

Beskrivning

Som el konsult hos WÖ så kommer du bland annat att arbeta med projektering, kalkylering, kontroll och besiktning inom fabriker, kontor, bostäder och skolor, både inom ombyggnation och nyproduktionsprojekt. Du är noggrann i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid att leverera rätt kvalité till WÖ Konsults kunder. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter istället för hinder. Det är inga problem för dig att arbeta vare sig i grupp eller självständigt. Du kommer att vara stationerad vid WÖ Konsults kontor i centrala Örnsköldsvik, vid behov kommer det också att krävas att du arbetar på annan ort under perioder när deras uppdragsgivare så kräver.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad inom el och gärna med inriktning på elkraft. Arbetslivserfarenhet som elektriker är meriterande. Datorvana är ett krav och erfarenhet från CAD-konstruktion är meriterande. WÖ Konsult arbetar med AutoCAD/MagiCAD-el och erfarenhet från dessa program är meriterande, men inte ett krav. Då det förekommer resor i tjänsten så är körkort samt tillgång till egen bil ett krav. Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare efter provanställning

Arbetstid

Dagtid

Övrig information

Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2020-11-06. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Malin Vedman, 0660-689 602.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se