Vill du bli vår franchisetagare i Örnsköldsvik

Vill du bli vår franchisetagare i Örnsköldsvik

Vi söker en franchisetagare som vill vara med på vår resa och starta upp vår verksamhet i Örnsköldsvik. Fokus för vår verksamhet är både privat- och företagskunder och att skapa en aktiv pool med medarbetare. Vårt distrikt i Örnsköldsvik servar Örnsköldsvik, Härnösand, Kramfors och Sollefteå.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare och ansvarar för att driva Veteranpoolen i ditt distrikt. Det innebär att samordna och bemanna uppdrag från våra kunder, utveckla och underhålla relationer med såväl veteraner som privat- och företagskunder samt att driva försäljning och identifiera nya affärsmöjligheter.

Vi har en positiv kultur och verkar i en händelserik fartfylld miljö. Vi gillar det vi gör, och vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar! Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla tar ansvar. Det är något som märks i allt vi gör - från den dagliga verksamheten till våra årliga kick-offer och konferenser. På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som stöd för våra franchisetagare i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi och marknadsföring.

Vem är du?
För att bli framgångsrik franchisetagare inom Veteranpoolen ser vi gärna att du har erfarenhet av att driva en verksamhet. Du bör ha goda kunskaper och vana av försäljning/marknadsföring samt av företagsadministration. Lika viktigt är att du har erfarenhet av att leda och motivera medarbetare.

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du gillar vara i en händelserik miljö och är en person som får saker att hända. Uppdragets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar.

Vi värdesätter att du har ett intresse för människor och en mycket god förmåga att skapa och underhålla relationer. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter kundnöjdhet och goda resultat.

Låter det spännande?
Som franchisetagare driver man ett eget bolag i det distrikt som man verkar i. Har du en stark drivkraft att bli egen företagare, ordnad ekonomi, har vi en utmaning för dig. Fyll i formuläret på hemsidan, Vi ser fram emot att få höra av dig!
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://veteranpoolen.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation har vi en tillväxt på över 40 % och omsätter idag 311 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 48 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg.