Vill du bli franchisetagare i Örnsköldsvik?

Vill du bli franchisetagare i Örnsköldsvik?

Vill du driva eget och bli stöttad ekonomiskt?

Vi söker nu dig som vill ha roligt på jobbet och driva Veteranpoolens verksamhet i Örnsköldsvik. Som franchisetagare hos Veteranpoolen får du den härliga utmaningen att vara egenföretagare samtidigt som du har en trygg lön från Veteranpoolen.

Du ingår i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med. På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag.

Affärsidén går ut på att sälja tjänster till både privata kunder och företagare med pensionärer som utförare.Funkar det? På den frågan svarar viutan tvekan ja Förra året omsatte vi tillsammans 385 mkr och vi befinner oss i stark tillväxt. Vårt distrikt i Örnsköldsvik servar Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsviks kommuner.

Som franchisetagare hos oss har du stor frihet att styra, utveckla och driva ditt eget företag. Du behöver inte bygga allt från grunden, affärssystem, marknadsföring och fakturering är exempel på sådant som ingår i konceptet. Det betyder att du från dag ett kan fokusera på det du brinner för -att bygga relationer och skapa affärer.

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare. Du bör ha vana av försäljning samt av företagsadministration.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Så vi hoppas att det har smittat av sig på dig och att du antar utmaningen och klickar på Ansök-knappen så att vi får lära känna dig och kan berätta mer om vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Välkommen till oss!

Sophie Malmberg

070-898 4272

sophie.malmberg@veteranpoolen.se

Anna Johannesson

070-771 6584

anna.johannesson@veteranpoolen.se

Om Veteranpoolen

Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Tack vare den framgångsrika affärsmodellen och den starka organisationen omsätter vi idag 385 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 53 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Franchise
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.