Administratör till Tryckluftcenter

Administratör till Tryckluftcenter

Tryckluftcenter har sedan 2004 bedrivit verksamhet inom underhåll, reparation, service samt försäljning av trycklufts och kompressor tillbehör. Bolaget har sitt säte i Örnsköldsvik men bedriver verksamhet över hela Norrland. Tryckluftcenter har sin största kundkrets i länen Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Förutom Örnsköldsvik är vi ofta i städerna Umeå, Östersund, Sollefteå, Kramfors, Härnösand, Sundsvall och Hudiksvall och utför uppdrag.

Tryckluftcenter är återförsäljare för Chicago Pneumatic samt VIAB högtryckstvättar, men är i övrigt ett märkesoberoende bolag som utför service på de flesta märken.

Nu behöver Tryckluftcenter förstärkning till sitt team med en Administratör.

Om tjänsten

Rollen innebär en variation av arbetsuppgifter, du som söker behöver därför vara en flexibel person som tar sig an de arbetsuppgifter som uppstår. Du kommer att ingå i ett team av 4 personer där du kommer att vara den person som sköter de administrativa göromålen.

Dina arbetsuppgifter
  • Fakturering och avstämningar
  • Planera och boka in servicejobben utefter serviceavtalen
  • Boka inkommande jobb
  • Beställning av material till verkstad och butik
  • Beställning av varor
  • Hjälpa kunder i butiken
  • Övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter
Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du en utbildning inom ekonomi är det bra men inget krav. Viktigt att du är lite teknikst intresserad och har du dessutom ett tekniskt kunnande så är det meriterande. Som person är du serviceminded, strukturerad, lösningsorienterad och har en god social förmåga.

Du har god vana av att arbeta i olika system och har du erfarenhet av Pyramid så är det meriterande. Vidare behärskar du det svenska språket flytande i tal och skrift. God datavana är ett krav samt goda kunskaper i Office paketet.

Anställningsomfattning

Deltid 50% ned stora möjligheter att omfattningen höjs.

Anställningsform

Provanställning

Arbetstid och lön

Dagtid. Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag i form av cv och personligt brev, dock senast den 2020-08-16. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på Onepartnergroup, 0660-689 602 alt malin.vedman@onepartnergroup.se alternativt Christoffer Persson på Tryckluftcenter 072-080 74 70.

Välkommen!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se