Teknisk säljare

Teknisk säljare

Teknisk säljare Örnsköldsvik

ANDRITZ söker teknisk säljare till området Wood Processing

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Örnsköldsvik.

ANDRITZ i Örnsköldsvik söker nu en social, strukturerad och tekniskt erfaren person till tjänsten som Teknisk säljare inom affärsområdet Wood Processing Scandinavia. https://www.andritz.com/products-en/group/pulp-and-paper/wood-processing-technology

ANDRITZ accepterar ständigt utmaningen att utveckla lösningar för effektivare processer med optimerad tillgänglighet som skapar mervärde för deras kunder.

ANDRITZ kunder finns inom skogsindustri och bioenergi och de produktområden du besöker omfattar flis, vedhantering, renseriprocesser samt tillhörande maskiner.

Dina arbetsuppgifter är att besöka ANDRITZ kunder, representera ANDRITZ och hjälpa kunderna till rätt beslut gällande nya tekniska lösningar. Tjänsten har kommersiella inslag men är i huvudsak tekniskt inriktad.

Ja, i rollen ingår sälj men också så mycket mer. Du är delvis projektledare, teknisk expert, du räknar på offerter, samarbetar med underleverantörer, partners och allt detta gör du tillsammans med dina fantastiska kollegor.
Kort och gott söker vi "ingenjören"/teknikern/teknisk projektledare" som brinner för tekniken. Kan du teknik kan du också hjälpa kunderna till begåvade beslut.

På din avdelning i Ö-vik finns kompetenta kollegor både inom projektledning och konstruktion. Ditt blivande kontor finns centralt i Ö-vik och där arbetar ca 45 kollegor. I tjänsten ingår resor, i huvudsak inom Sverige. Då huvudkontoret för Wood Processing ligger i Örnsköldsvik ser vi det som en lämplig bostadsort men rätt person kan även bo på annan ort i Sverige.

Kontoret i Ö-vik kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde. Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund
  • Rätt person för jobbet har ingenjörsbakgrund, det är inte krav på akademisk utbildning.
  • Gärna erfarenhet från teknisk försäljning, projektförsäljning, serviceförsäljning.
  • Tidigare erfarenheter från skogsindustrin eller annan tung processindustri är meriterande.
  • Du har förhoppningsvis prövat på rollen som teknisk projektledare.
  • Goda svenska och engelska färdigheter i både tal och skrift samt körkort B är ett krav.
Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är lagspelare, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor.

Din ansökan
ANDRITZ i Örnsköldsvik samarbetar med Thalamus i denna inhyrning. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788. Sista ansökningsdag är 31/1-22. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.thalamus.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Thalamus har kollektivavtal med IT & Telekom företagen och erbjuder där med fast månadslön och schyssta anställningsvilkor. Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare ständigt utvecklas och därför erbjuder vi kontinuerligt kvalificerade utbildningar och certifieringar. Vill du bli en av oss?