Betongbilschaufför

Betongbilschaufför

Det går bra för Swerock och därför söker vi nu fler betongbilschaufförer till vår verksamhet i Örnsköldsvik.

Trivs du med att arbeta självständigt med ett omväxlande arbete? Är du positiv och tycker om att bidra till en god stämning på arbetsplatser? Då kanske du är vår nästa medarbetare!

Om tjänsten

Som betongbilschaufför blir din huvuduppgift att leverera betong till företagets kunder samt ha ansvar för betongbilens underhåll.

Det är en spännande roll där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar självständigt, möter olika människor och tillsammans med dina kollegor löser du eventuella problem som uppstår!

Kravprofil

C-körkort samt YKB är ett krav

E-körkort och tidigare erfarenhet av betong- eller byggbranschen är meriterande

Vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet, dvs. vi vill att din livssituation ska vara sådan att du har möjlighet till körning i hela Norrland. Rollen kan innebära att du ligger ute under veckorna.

Tjänsten är på heltid, och vi tillämpar 6 månader provanställning. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Göran Söderlund, 073-337 12 18 ,
Mer info
Kontaktperson Göran Söderlund
Telefon 073-337 12 18
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt (22 dagar kvar)