Vi söker testingenjör till Sanmina i Örnsköldsvik

Vi söker testingenjör till Sanmina i Örnsköldsvik

I denna rekrytering sköter StudentConsulting urvalsprocessen och Sanmina ansvarar för anställningen.

Information om uppdraget:

I tjänsten som testingenjör arbetar du med att underhålla och utveckla produktions-testutrustning för att verifiera funktion och prestanda på de olika, oftast medicinska, produkter som tillverkas fabriken. Arbetet innebär att utifrån givna kravspecifikationer validera utrustning, processer samt utbilda produktionspersonalen. Du arbetar också med felsökning och problemlösning på testutrustningen vilket innebär att du bör vara analytisk och ha förmåga att hitta lösningar på problem som kan uppstå.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är högskoleingenjör, lämplig inriktning: elektronik/data, mekatronik. Alternativt gymnasieingenjör samt flera års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkande industri men är du nyexaminerad är det också av intresse. Krav på goda kunskaper i svenska och engelska.

För att trivas hos Sanmina bör du gilla att jobba i högt tempo med ny spännande teknik som ligger i framkant.

Start för tjänsten är enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren:

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Sökord: Datateknik, Elektronik, Ingenjörsjobb, Ingenjör, Övik

Sökord: Datateknik, Elektronik, Ingenjörsjobb, Ingenjör, Övik
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com