Vi söker Produktutvecklare till Sanmina i Örnsköldsvik

Vi söker Produktutvecklare till Sanmina i Örnsköldsvik

I denna rekrytering sköter StudentConsulting urvalsprocessen och Sanmina ansvarar för anställningen.

Information om uppdraget:

Som produktutvecklare på Sanmina jobbar du med att utveckla kundernas produkter. Här är du delaktig i alla stadier av produktutvecklingen. Nytänkande ligger i fokus och dina främsta arbetsuppgifter ligger inom konceptarbete och konstruktion av komponenter och system. Du har en nära kontakt med både kunder och vår egen produktion. Du är med på kundmöten, du jobbar mycket med idégenerering och har en stor delaktighet i prototypframtagning. Genom detta får du en god återkoppling på ditt dagliga arbete. I arbetsuppgifterna ingår att:
  • Arbeta med produktutveckling från kundens kravspecifikation
  • Ta fram konceptförslag på nya och befintliga produkter till våra kunder
  • Framställa teknisk dokumentation som beskriver produkten
  • Utveckla komponenter och system i 3D CAD
  • Genomföra analyser, beräkningar och provning på ett strukturerat sätt
  • Skriva rapporter samt presentera resultat för kund
  • Stötta övriga organisationen i komplicerade utredningar
Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör, förslagsvis med maskininriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av konstruktion, helst inom tillverkande industri. För jobbet krävs goda kunskaper i svenska och engelska.

För att trivas hos Sanmina bör du gilla att jobba i högt tempo med ny spännande teknik som ligger i framkant. Start för tjänsten är enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren:

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanikprodukterna i världen. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com