Utvecklingsingenjör inom testsystem till Sanmina i Örnsköldsvik

Utvecklingsingenjör inom testsystem till Sanmina i Örnsköldsvik

I denna rekrytering sköter StudentConsulting urvalsprocessen och Sanmina ansvarar för anställningen.

Information om uppdraget:

Tjänsten som utvecklingsingenjör kräver att du har förmåga att sätta dig in i funktionella tekniska krav och diskutera dessa med kunden, ta fram systemlösningar och analysera resultatet från det färdiga systemet. Du blir lätt spindeln i nätet i något av Sanminas utvecklingsprojekt då du behöver samordna utveckling av programvara, elektronik och mekanik. Du deltar med ditt kunnande under såväl offertarbete som leveransorderprojekt.

Sanmina utvecklar testsystemprodukter på uppdrag av sina kunder som finns i Europa. Testsystemen som levereras används vid produktion av medicinsk elektronik. Kvalitetskraven är höga och det finns gott om intressanta tekniska utmaningar. Med stor noggrannhet mäter och styr Sanmina till exempel temperaturer, vätskevolymer, lägen och rörelser, spänningar och strömmar, etc. Många av funktionerna utvecklas i Labview varför erfarenheter av funktionsblockprogrammering och realtidssystem är meriterande.

Detta söker vi:

Du har minst en högskoleingenjörsexamen men gärna en civilingenjörsexamen.
Lämplig inriktning: elektronik/data alternativt teknisk fysik.

Du får gärna ha erfarenhet från tillverkande industri men vi är också intresserade av nyutexaminerade.

Krav på goda kunskaper i svenska och engelska.

Kunskap och intresse av programmering är krav.
Erfarenhet eller kunskap inom programmeringsspråket LabView är meriterande men inte ett krav.

Om arbetsgivaren:

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com