Sommarjobb som receptionist på Com Hem i Örnsköldsvik

Sommarjobb som receptionist på Com Hem i Örnsköldsvik

Nu söker vi dig som studerar eller redan har ett annat huvudsakligt arbete och som fortfarande är på jakt efter ett sommarjobb. Om du är glad, positiv och flexibel kan du vara rätt person för den här tjänsten.

Information om uppdraget:

I tjänsten som receptionist kommer du ha hand om företagsväxeln och koppla vidare samtal till rätt person/avdelning, ta emot besökare, administration av passerkort och personaluppgifter. Inte minst kommer du vara ansiktet utåt för Com Hem.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du kunna tala flytande svenska och även kunna göra dig förstådd på engelska. Då tjänsten innebär att vara ansiktet utåt och ambassadör för såväl StudentConsulting som Com Hem värdesätter vi din personlighet över tidigare erfarenheter. Tidigare erfarenheter av reception eller annan kundservice/telefonisttjänst är självklart mycket meriterande.
I rollen bör du vidare vara servicemedveten, strukturerad, mycket flexibel och en naturlig glädjespridare.

Tjänsten förväntas pågå mellan v. 28-30, heltid. Tid för några dagars inskolning innan dessa veckor kan också bli aktuellt.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com