Juniora och seniora systemutvecklare till CoreIT i Örnsköldsvik

Juniora och seniora systemutvecklare till CoreIT i Örnsköldsvik

CoreIT växer och söker nu dig som vill vara med på tåget och ta nästa steg i karriären. Som systemutvecklare på CoreIT kommer du främst arbeta med systemutveckling i .NET tillsammans med tio andra utvecklare.

Information om uppdraget:

Som systemutvecklare har du helhetsansvar för alla delar i projekten; Programmering efter kundens kravspecifikation, genomförande och systemering av din kod samt ansvar för hur systemet ska fungera samt testa detta. Tjänsten kommer även innefatta databasdesign samt att arbeta med gränssnittsdesign. Till detta ingår även installation och driftsättning av den nya programvaran.

CoreITs kunder är främst inom industri/service-området och verksamma på lokal nivå. I projekten arbetar du huvudsakligen inhouse men har löpnade och nära dialog med kunden under hela processen.

Din roll kommer självklart anpassas efter din erfarenhet och kompetens-nivå för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i arbetet och utvecklas som programmerare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom systemutveckling eller motsvarande. Du ska vara bekväm och ha erfarenhet i .NET-plattformen och en stjärna på att programmera i C#.
Det är meriterande om du även har arbetat med eller har intresse för webbutveckling, Wordpress och PHP men vi ser det inte som ett krav.
Som person har du självklart ett stort intresse för IT. Du är ansvarstagande och självgående i dina arbetsuppgifter.

Tillträde är så snart som möjligt, efter överenskommelse och tjänsten är en direktrekrytering där du anställs av CoreIT.
Vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen i nära samarbeta med CoreIT.

Om arbetsgivaren:

CoreIT är den kompletta IT-leverantören med tjänster inom infrastruktur, systemutveckling, molntjänster, support/servicedesk, webb och marknadsföring och systemlösningar. Med affärsidén att erbjuda tjänster och lösningar inom IT med syftet att effektivisera och skapa mervärde som inte stjäl resurser från kärnverksamheten bidrar de till sin vision att vara en IT-partner i världsklass! Är du nyfiken på att veta mer, kika på hemsidan www.coreit.se.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com