Distributionschaufför med C-körkort sökes till Örnsköldsvik för sommarjobb.

Distributionschaufför med C-körkort sökes till Örnsköldsvik för sommarjobb.

Är du driven och serviceinriktad samtidigt som du brinner för chaufförsyrket? I så fall är detta ett sommarjobb som passar dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu yrkesförare med C-körkort som vill arbeta dagtid under sommarmånaderna juni till augusti med 1 veckas introduktion. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och ha ditt arbetsställe hos en av våra kunder i Örnsköldsvik, som är ett attraktivt företag inom logistikbranschen.

Arbetsuppgifterna innebär lastning, lossning och transport av gods till kunder i Örnsköldsvik med omnejd. Därför önskas god lokalkännedom. Du kommer att ha mycket kundkontakt och ska därför trivas i rollen som den glada och serviceinriktade chauffören som gör det lilla extra för sina kunder. Arbetstiden är förlagd dagtid men eventuell övertid kan förekomma genom längre arbetspass.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är driven och brinner för chaufförsyrket. Vidare har du god kommunikationsförmåga och kunskap inom det svenska språket. Gärna erfarenhet eller tidigare arbete inom service, logistik och kundhantering. Som person är du självgående och inte rädd för att ta i då arbetet är fysiskt krävande och stresstålig.

Krav för tjänsten är:
  • Körkort med behörighet C
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Digitalt färdskrivarkort
Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida.

Rekrytering sker löpande, så en snabb ansökan är till din fördel. Kom ihåg att motivera varför just du är rätt person för jobbet. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com