Driftansvarig och övrig personal till vår vinteranläggning

Driftansvarig och övrig personal till vår vinteranläggning

Vi söker någon, gärna ett par som älskar naturen och att få hugga tag i diverse saker och att kunna hålla ihop ett glatt team och driva vår vinteranläggning. Driften av vårt härliga vinterland innebär att ansvara för personal i restaurang, bar, skiduthyrning och liften/pisten. Hålla ett extra öga på pistvakterna som oftast hittar på en massa bus kan också vara nödvändigt. Ni ska även ansvara för att stugorna städas och hålls efter. Se till att husvagnsgästerna trivs och att servicehusen är i ordning. Vid evenemang ska det ses till att artisterna kommer i ordning bra och att evenemanget flyter på och att alla är nöjda.

Du/ni kan även behöva hugga i och göra enklare renoveringar på anläggningen. Kanske sköta liften, köra en sväng med pistmaskinen, eller fixa godisregn till barn iklädd Björn-dräkten. Som sagt det mesta som innebär att hålla ihop anläggningen.

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100%, vi tillämpar provanställning, med förhoppning om att vilja driva på helår och att gärna återkomma flera säsonger. Arbetsbördan är dock av naturliga själ högre på vintersäsong än resterande tid på året, lite beroende på vem vi hittar. "Vi jobbar som mest när andra är lediga". Arbetet är ofta intensivt och sker i högt tempo. Du ska gilla att ha många bollar i luften.

Om vi hittar rätt människa/människor, så finns möjlighet till att förlänga arbetet på sommaren med liknande uppgifter. Bara vilja och engagemang sätter gränserna. Vi berättar mer om det vid seriöst intresse.

Solbergsbacken är i första hand öppet torsdagar – söndagar.
Under högsäsong som sport- och påsklov är det öppet hela veckorna. Säsongen drar igång i november och slutar i maj, men som ansvarig på anläggningen kan arbetet med förberedelser påbörjas snarast eller efter överenskommelse. Möjlighet att bo på anläggningen finns om man skulle vilja det.

Vi söker även övrig personal och extra-personal, så välkommen att ansöka till det oxå.
Mer info
Kontaktperson Mikael Danielsson
Telefon 070-514 28 42
Email Mejla Mikael Danielsson
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (13 dagar kvar)