Kombinerad trafikledare och terminalarbetare Lastbilsstation Örnköldsvik

Kombinerad trafikledare och terminalarbetare Lastbilsstation Örnköldsvik

Vi söker efter en flexibel medarbetare till en kombinerad tjänst som innehåller både trafikledning och terminalarbete då vi snart öppnar vi upp en ny terminal i ÖRNSKÖLDSVIK!

Som trafikledare kommer du att vara den som sköter planeringen och dirigerar uppdragen till chaufförerna. Via trafikledningssystemet hanterar du de bokningar som kommer in och dirigerar både upphämtningar och leveranser. Du gör själv avvägningar gällande vilken av de tillgängliga transporterna som passar bäst för inkomna bokningar. I rollen ingår även kontakt med chaufförer, vårt kundcenter, kunder och övriga terminaler via mail och telefon, där du t.ex. svarar på frågor om gods och leverans. På terminalen hjälper du till med sortering av paket och pall samt behjälplig vid lastning och lossning av bilar.

Du kommer att sitta på Lastbilsstations kontor i Örnsköldsvik.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av transportbranchen och gärna innehar truckkort. Som person är du flexibel och gillar ett arbete i högt tempo, både självgående och tillsammans med kollegor. Datorvana viktigt då arbetet innehåller en hel del arbete i olika datasystem och kommunikation per mail. Du är en person som är strukturerad och tar dig an dina uppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Du gillar också att ge hög service till både kunder och medarbetare.

Svenska är ett krav för tjänsten då arbetets uppgifter kräver det.

OMFATTNING: Heltid

PERIOD: Tillträde snarast. Provanställning tillämpas.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag genom att skicka ditt cv och personliga brev.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Vi har funnits sedan 1947 och har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet. Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250 och omsättningen kommer överstiga 400 miljoner i år. Vi gör även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi är redan etablerade i Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Östersund, Hudiksvall och Gävle. Snart även i Örnsköldsvik!